Juha Korhonen 40v ja 2v jatkosopimus!

Hyvinkään Tahko ja Juha Korhonen ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen

Tänään 40 vuotta täyttävä Korhonen on yksi Superpesiksen kaikkien aikojen parhaista pelaajista. Korhonen johtaa Superpesiksen kaikkien aikojen kärkilyöntitilastoa ja tällä kaudella hän nousi viidentenä pelaajana seitsemän tähden Superpesispelaajaksi.

Kore kertoo päätöksen taustalla olevan pelilliset syyt sekä tulevaisuuden potentiaali:

”Vaikka tällä kaudella pieni vamma tulikin, niin paikat ovat olleet muuten kunnossa ja edelleen peli kulkee. Näin on myös mahdollisuus auttaa joukkuetta. Lisäksi jatkopäätökseen vaikuttaa se, että seura ja joukkue on edelleen menossa eteenpäin. Haluan nähdä, mihin tässä on sitten mahdollisuudet ja kuinka pitkälle pystytään joukkueena kehittymään.”

Kore odottaa innolla nuorten pelaajien kehittymistä ja paluuta mitalipeleihin:

“Iseltäni ootan sitä, että pystyn edelleen olemaan joukkueen apuna pelissä ja sitä, että pystyis auttamaan noita nuorempia ottamaan niitä seuraavia askelia eteenpäin. Pystytään sitten joukkueena menestymään paremmin. Se on se juttu, minkä takia haluaa olla mukana. Halutaan yhdessä palauttaa Tahko takaisin sinne mitalipeleihin.”

Kore näkee jo tässä syksyssä mahdollisuudet menestykseen:

” Kyllä mä ihan luottavainen oon, että jos pystytään ulkona pelaamaan sillä tasolla kun ollaan viime aikoina pelattu ja virheet jätetään minimiin, niin on meillä mahdollisuus mennä pitkälle.”

Kore toivoo Tahkon nousevan jälleen koko Hyvinkään jutuksi:

“Toivottavasti jatkossa moni löytää Pihkalaan ja saatais nostettua yleisömääriä, fanikulttuuria ja yhteisöllisyyttä isommiksi. Saataisiin otteluista entistä hienompia ja nostettais Tahko jälleen menestyväksi seuraksi.”

Juha Korhosen ja Tahkon otteita voit seurata viikonloppuna alkavissa Superpesiksen puolivälierissä. Tahko kohtaa toisen perinteikkään seuran Vimpelin Vedon.

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko