Kalle-Tapio Huuskon pelaajasopimus purettu

Hyvinkään Tahkon ja Kalle-Tapio Huuskon välinen kauden 2024 käsittänyt pelaajasopimus on purettu hyvässä yhteisymmärryksessä.

– Tilanne Tahkon kanssa eteni siihen pisteeseen, ettei pelaaminen Hyvinkäällä olisi enää palvellut joukkuetta, seuraa tai minua. Vaikka pelit Tahkon väreissä päättyivätkin tältä erää ikävissä merkeissä, hampaankoloon ei kuitenkaan itselleni jäänyt mitään. Vikaa oli kaikissa osapuolissa. Vuodet Hyvinkään Tahkossa
olivat elämäni parasta aikaa. Tahko merkitsi minulle paljon – ja merkitsee edelleen. Kiitos Pihkala, kiitos Tahko! Kalle-Tapio Huusko

– Sopimuksen purkamisen taustalla oli pääasiassa henkilökemioihin liittyviä asioita. Uskon vahvasti, että tämä oli kaikkien osapuolten näkökulmasta paras ratkaisu. Myös seura tulee ottamaan opikseen viime talven tapahtumista, summaa Tahkon manageri Antti Yli-Saunamäki.

– Asiaan saatiin mielestäni hyvä ratkaisu. Mitä Kallen kanssa itse keskustelin, hän on hieno urheilija ja menee eteenpäin uralla. Nyt ei asiat vain jossain kohtaa mätsänneet, Tahkon uusi pelinjohtaja Jarkko Pokela komppasi.

Kalle-Tapio pelasi keltapaidoissa neljä kautta – yhteensä 127 ottelua – joissa hänelle kertyi kunnioitettavat 9 kunnaria, 68 lyötyä, 113 tuotua ja 516 kärkilyöntiä.

Neljä kautta,
127 ottelua,
9 kunnaria,
68 lyötyä,
113 tuotua ja
516 kärkilyöntiä keltapaidoissa.

Kiitos KT yhteisistä vuosista ja tsemppiä uusiin koitoksiin!