Miehet

Kauden 2023 runkosarja + pudotuspelit kausikortti myynnissä nyt!

Kovan kysynnän takia päätimme laittaa myyntiin kausikortit, jotka pitävät sisällään kauden 2023 runkosarjan kotiottelut, sekä mahdolliset pudotuspelit.

Koko kauden kausikortti sisältää pääsyn 14 kotiotteluun + mahdollisten pudotuspelien kotiotteluihin. Jos olet ostanut kausikortin kaudelle 2023 ja haluat vaihtaa sen koko kauden sisältävään kausikorttiin, on sinulla mahdollisuus vaihtaa se maksamalla erotus hinnasta.

Hinnat kausikortille:

Aikuiset: 200 €

Eläkeläiset / opiskelijat: 160 €

(Alle 15v pääsevät ilmaiseksi Tahkon kotiotteluihin. 16-17v pääsevät opiskelijan hinnalla).

Kausikorttiostoksille pääset tästä!

HUOM! Tilauksen yhteydessä saamasi lippu toimii tilausvahvistuksena. Varsinainen muovinen kortti toimitetaan erikseen lähempänä kauden alkua. Kausikorttien eri maksutavat löydät täältä. Kausikortin hintaan lisätään Lippu.fi:n postikulut.

Jos haluat ostaa kausikortin arvoseteleillä (esim. Edenred, Smartum), ostaminen tapahtuu Lippu.fiin täyden palvelun myyntipisteissä. Myyntipisteiden eri maksutavat vaihtelevat paikoittain. Katso täältä lähin myyntipisteesi ja sen maksutavat. Lippu.fi verkkokaupassa arvosetelimaksaminen ei ole mahdollista.

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.
slogo

© 2022 Hyvinkään Tahko