Kesän harrastetoimintojen ilmoittautuminen on auki!

Tahko järjestää jälleen kesällä 2021 erilaisia harrastetoimintoja, joissa lapsi pääsee kokeilemaan kansallispelimme saloja. Voit valita perinteikkään pesiskoulun, matalan kynnyksen junnusuperin tai perheen pienimpien pesisliikkarin väliltä, tai lapsi voi liikkua ja harrastaa useammassa toiminnossa samaan aikaan!

Kesän 2021 toiminnot järjestetään valtakunnallisten ja alueellisten suositusten mukaisesti, ja reagoimme mahdollisiin tuleviin, uusiin ohjeistuksiin välittömästi. Huolehdimme hygieniasta niin lasten, ohjaajien kuin välineidenkin osalta, suunnittelemme tuntien sisällöt mahdollisimman turvalliksi, ja pidämme rekisteriä osallistuneista. Otamme myös kaiken palautteen vastaan, jotta toiminta olisi mahdollisimman positiivinen kokemus jokaiselle!

PESISLIIKKARI
– Perheen pienimpien, 2015-2017 -syntyneiden pesispainoitteinen liikuntaleikkikoulu on kasvattanut suosiotaan tasaisesti sen alkuajoista asti.
– Liikkaria järjestetään niin talvi- kuin kesäkautenakin.
– Kesän pesisliikkarikausi on 20.5.-17.6. ja 5.8.-16.9.2021. Juhannusviikosta heinäkuun loppuun liikkari on kesätauolla!
– Toiminta järjestetään torstaisin Puolimatkan koulun kentällä klo 17-18.
– Hinta 50 € (sisaralennus -5 €) sisältää: ohjatun toiminnan, vakuudellisen pesispassin (katso passin sisältö täältä), koulutetut ohjaajat, välineet, kenttävuokran ja Tahko-tuotteen.
– Vastuuvalmentajana toimii seuran junioripäällikkö Ella Kaasinen, joka vastaa mielellään kaikkiin harrastetoimintoihin liittyviin kysymyksiin: ella.kaasinen@hyvinkaantahko.fi / 0400 176 227
– Hyödynnämme liikkarissa mm. 105 pesäpallo-onnistumista -materiaalia
– Lisäämme liikkarilaiset seuramme My Clubiin, jossa liikkarikertoihin voi ilmoittautua etukäteen IN & OUT merkeillä. Näin pystymme paremmin seuraamaan jo poikkeustilanteen takiakin sitä, kuka on milloinkin paikalla. Rekisteröityminen käyttäjäksi ei maksa mitään, eikä sen käyttöä keneltäkään vaadita.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ!

PESISKOULU
– Pitkät perinteet omaava pesiskoulu on liikuttanut vuosikymmenien aikana tuhansia ja taas tuhansia lapsia. Tänä kesänä Hyvinkään pesiskoulu järjestetään jälleen heti koulujen päättymisen jälkeen legendaarisella Pihkalan pesäpallostadionilla 2009-2014 -syntyneille lapsille.
– Intensiivisen kahden viikon aikana lapsi pääsee harjaannuttamaan niin laji- kuin pelitaitojakin, liikkumaan monipuolisesti ja tutustumaan uusiin kavereihin!
– Toimintaa järjestetään arkiaamupäivisin 7.6.-18.6.2021 välisenä aikana klo 10-12 Pihkalassa
– Lapset jaetaan kolmeen ryhmään: ryhmä A (2009- ja 2010 -syntyneet), ryhmä B (2011- ja 2012 -syntyneet) ja ryhmä C (2013- ja 2014 -syntyneet lapset)
– Hinta 100 e (sisaralennus -10 €) sisältää: ohjatun toiminnan, vakuudellisen pesispassin (katso passin sisältö täältä), koulutetut ohjaajat, välineet, kenttävuokran ja Tahko-tuotteen (juomapullo)
– Lisäämme pesiskoululaiset seuramme My Clubiin, jossa kertoihin voi ilmoittautua etukäteen IN & OUT merkeillä. Näin pystymme paremmin seuraamaan jo poikkeustilanteen takiakin sitä, kuka on milloinkin paikalla. Rekisteröityminen käyttäjäksi ei maksa mitään, eikä sen käyttöä keneltäkään vaadita.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ!

JUNNUSUPER
– Matalan kynnyksen Junnusuper aloitti taipaleensa Hyvinkäällä kesällä 2019. Heti ensimmäisenä vuotena se liikutti lähes seitsemääkymmentä lasta kahdesti viikossa, ja kaudelle 2020 toimintaa laajennettiin kolmelle kentälle. Valitettavasti viime kesänä toimintaan pystyimme ottamaan vain rajallisen määrä osallistujia.
– Junnusuper on pienpelimuoto, jossa pelataan hieman helpotetuin säännöin sekajoukkueilla niin, että jokainen lapsi pääsee pelin aikana kokeilemaan kaikkia pelipaikkoja. Tahkon junnusuperissa myös harjoitellaan pesäpallotaitoja pelaamisen lisäksi, pidetään hauskaa ja saadaan uusia kavereita!
– Kausi alkaa 18.5.2021, ja junnusuperia järjestetään kahdesti viikossa tiistaisin ja torstaisin Puolimatkan koulun kentällä klo 17-19.
– Osallistujat jaetaan ikänsä mukaan ryhmiin: ryhmä A on 2013- ja 2014 -syntyneet, ryhmä B on 2011- ja 2012 -syntyneet, ja ryhmä C on 2009- ja 2010 -syntyneet lapset.
– RYHMÄT A ja B harjoittelevat ja pelaavat klo 17-18
– RYHMÄ C harjoittelee ja pelaa klo 18-19
– Toimintaa järjestetään 18.5.-17.6. ja 3.8.-19.8. Juhannusviikosta heinäkuun loppuun toiminta on kesätauolla!
– Hinta 50 € (sisaralennus -5 €) sisältää: ohjatun toiminnan, vakuudellisen pesispassin (katso passin sisältö täältä), koulutetut ohjaajat, välineet, kenttävuokran ja Tahko-tuotteen (juomapullo)
– Lisäämme junnusuperilaiset seuramme My Clubiin, jossa kertoihin voi ilmoittautua etukäteen IN & OUT merkeillä. Näin pystymme paremmin seuraamaan jo poikkeustilanteen takiakin sitä, kuka on milloinkin paikalla. Rekisteröityminen käyttäjäksi ei maksa mitään, eikä sen käyttöä keneltäkään vaadita.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ!

JOUKKUETOIMINTA
– Ota yhteys seuran junioripäällikkö Ella Kaasinen lisätietoja ja ilmoittautumista varten. Nuorin ikäluokkajoukkue on G-juniorit, joka muodostuu kesällä 2021 2013- ja 2014 -syntyneistä lapsista. G-juniorien, kuten muidenkin juniorijoukkueiden toiminta on jo käynnissä, ja mukaan pääsee koska vain!

Junioripäällikkö Ella Kaasinen
ella.kaasinen@hyvinkaantahko.fi / 0400 176 227

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko