Kesän harrastetoimintojen ilmoittautuminen on nyt auki!

Tahko järjestää jälleen kesällä 2021 erilaisia harrastetoimintoja, joissa lapsi pääsee kokeilemaan kansallispelimme saloja. Voit valita perinteikkään pesiskoulun, matalan kynnyksen junnusuperin tai perheen pienimpien pesisliikkarin väliltä, tai lapsi voi liikkua ja harrastaa useammassa toiminnossa samaan aikaan!

Kesän 2021 toiminnot järjestetään valtakunnallisten ja alueellisten suositusten mukaisesti, ja reagoimme mahdollisiin tuleviin, uusiin ohjeistuksiin välittömästi. Huolehdimme hygieniasta niin lasten, ohjaajien kuin välineidenkin osalta, suunnittelemme tuntien sisällöt mahdollisimman turvalliksi, ja pidämme rekisteriä osallistuneista. Otamme myös kaiken palautteen vastaan, jotta toiminta olisi mahdollisimman positiivinen kokemus jokaiselle!

PESISLIIKKARI
– Perheen pienimpien, 2015-2017 -syntyneiden pesispainoitteinen liikuntaleikkikoulu on kasvattanut suosiotaan tasaisesti sen alkuajoista asti.
– Liikkaria järjestetään niin talvi- kuin kesäkautenakin.
– Kesän pesisliikkarikausi on 20.5.-17.6. ja 5.8.-16.9.2021. Juhannusviikosta heinäkuun loppuun liikkari on kesätauolla!
– Toiminta järjestetään torstaisin Vehkojan koulun kentällä klo 17-18.
– Hinta 50 € (sisaralennus -5 €) sisältää: ohjatun toiminnan, vakuudellisen pesispassin (katso passin sisältö täältä), koulutetut ohjaajat, välineet, kenttävuokran ja Tahko-tuotteen.
– Vastuuvalmentajana toimii seuran junioripäällikkö Ella Kaasinen, joka vastaa mielellään kaikkiin harrastetoimintoihin liittyviin kysymyksiin: ella.kaasinen@hyvinkaantahko.fi / 0400 176 227
– Hyödynnämme liikkarissa mm. 105 pesäpallo-onnistumista -materiaalia
– Lisäämme liikkarilaiset seuramme My Clubiin, jossa liikkarikertoihin voi ilmoittautua etukäteen IN & OUT merkeillä. Näin pystymme paremmin seuraamaan jo poikkeustilanteen takiakin sitä, kuka on milloinkin paikalla. Rekisteröityminen käyttäjäksi ei maksa mitään, eikä sen käyttöä keneltäkään vaadita.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ!

PESISKOULU
– Pitkät perinteet omaava pesiskoulu on liikuttanut vuosikymmenien aikana tuhansia ja taas tuhansia lapsia. Tänä kesänä Hyvinkään pesiskoulu järjestetään jälleen heti koulujen päättymisen jälkeen legendaarisella Pihkalan pesäpallostadionilla 2009-2014 -syntyneille lapsille.
– Intensiivisen kahden viikon aikana lapsi pääsee harjaannuttamaan niin laji- kuin pelitaitojakin, liikkumaan monipuolisesti ja tutustumaan uusiin kavereihin!
– Toimintaa järjestetään arkiaamupäivisin 7.6.-18.6.2021 välisenä aikana klo 10-12 Pihkalassa
– Lapset jaetaan kolmeen ryhmään: ryhmä A (2009- ja 2010 -syntyneet), ryhmä B (2011- ja 2012 -syntyneet) ja ryhmä C (2013- ja 2014 -syntyneet lapset)
– Hinta 100 e (sisaralennus -10 €) sisältää: ohjatun toiminnan, vakuudellisen pesispassin (katso passin sisältö täältä), koulutetut ohjaajat, välineet, kenttävuokran ja Tahko-tuotteen (juomapullo)
– Lisäämme pesiskoululaiset seuramme My Clubiin, jossa kertoihin voi ilmoittautua etukäteen IN & OUT merkeillä. Näin pystymme paremmin seuraamaan jo poikkeustilanteen takiakin sitä, kuka on milloinkin paikalla. Rekisteröityminen käyttäjäksi ei maksa mitään, eikä sen käyttöä keneltäkään vaadita.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ!

JUNNUSUPER
– Matalan kynnyksen Junnusuper aloitti taipaleensa Hyvinkäällä kesällä 2019. Heti ensimmäisenä vuotena se liikutti lähes seitsemääkymmentä lasta kahdesti viikossa, ja kaudelle 2020 toimintaa laajennettiin kolmelle kentälle. Valitettavasti viime kesänä toimintaan pystyimme ottamaan vain rajallisen määrä osallistujia.
– Junnusuper on pienpelimuoto, jossa pelataan hieman helpotetuin säännöin sekajoukkueilla niin, että jokainen lapsi pääsee pelin aikana kokeilemaan kaikkia pelipaikkoja. Tahkon junnusuperissa myös harjoitellaan pesäpallotaitoja pelaamisen lisäksi, pidetään hauskaa ja saadaan uusia kavereita!
– Kausi alkaa 18.5.2021, ja junnusuperia järjestetään kahdesti viikossa tiistaisin ja torstaisin Puolimatkan koulun kentällä klo 17-19.
– Osallistujat jaetaan ikänsä mukaan ryhmiin: ryhmä A on 2013- ja 2014 -syntyneet, ryhmä B on 2011- ja 2012 -syntyneet, ja ryhmä C on 2009- ja 2010 -syntyneet lapset.
– RYHMÄT A ja B harjoittelevat ja pelaavat klo 17-18
– RYHMÄ C harjoittelee ja pelaa klo 18-19
– Toimintaa järjestetään 18.5.-17.6. ja 3.8.-19.8. Juhannusviikosta heinäkuun loppuun toiminta on kesätauolla!
– Hinta 50 € (sisaralennus -5 €) sisältää: ohjatun toiminnan, vakuudellisen pesispassin (katso passin sisältö täältä), koulutetut ohjaajat, välineet, kenttävuokran ja Tahko-tuotteen (juomapullo)
– Lisäämme junnusuperilaiset seuramme My Clubiin, jossa kertoihin voi ilmoittautua etukäteen IN & OUT merkeillä. Näin pystymme paremmin seuraamaan jo poikkeustilanteen takiakin sitä, kuka on milloinkin paikalla. Rekisteröityminen käyttäjäksi ei maksa mitään, eikä sen käyttöä keneltäkään vaadita.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ!

JOUKKUETOIMINTA
– Ota yhteys seuran junioripäällikkö Ella Kaasinen lisätietoja ja ilmoittautumista varten. Nuorin ikäluokkajoukkue on G-juniorit, joka muodostuu kesällä 2021 2013- ja 2014 -syntyneistä lapsista. G-juniorien, kuten muidenkin juniorijoukkueiden toiminta on jo käynnissä, ja mukaan pääsee koska vain!

Junioripäällikkö Ella Kaasinen
ella.kaasinen@hyvinkaantahko.fi / 0400 176 227

Leidien ystävänpäivän lipputarjous

Hyvää sydänystävän viikonloppua ja sunnuntain ystävänpäivää! Tahkon Leidit tarjoaa sinulle ja ystävällesi mahdollisuuden tulla nauttimaan kanssamme upeasta pesiskesästä 2021! Osta kausikortit teille molemmille huippuhintaan tai

Lue lisää »

Otteluohjelmat 2021 julki!

Superpesiksen otteluohjelmat kaudelle 2021 on julkaistu. Naisten Superpesiksessä päästään tositoimiin 12. toukokuuta. Tahkon Leidien kauden avausottelu pelataan heti sarjan avauspäivänä 12.5. Porissa, kun Leidit matkaa

Lue lisää »

Kauden 2021 otteluohjelmat julki!

Tahko aloittaa kautensa Pihkalassa perjantaina 7.5. Siilinjärven Pesistä vastaan Uusi superpesiskausi tekee tuloaan ja sen merkkinä julkaistiin tänään uudet otteluohjelmat. Miesten Superpesiksessä pelataan ensi kesänä

Lue lisää »

Iina Valkeejärvi Tahkon Leideihin!

Tahkon Leidit on allekirjoittanut sopimuksen Iina Valkeejärven kanssa. 22-vuotias, kolme Suomen mestaruutta voittanut Valkeejärvi on pelannut koko tähänastisen uransa Jyväskylässä. Superpesisotteluita Iinalle on kertynyt pudotuspelit

Lue lisää »

Sini Mäkelä siirtyy Tahkoon

Tahkon Leidit on kiinnittänyt uuden pelaajan joukkueeseensa, kun Sini Mäkelä liittyy Leidien riveihin 1+1 mittaisella sopimuksella. Menneellä kaudella nuori ja lupaava Mäkelä (s. 2001) pelasi

Lue lisää »

Anni Tuomi jatkaa Leideissä!

Hyvinkään Tahkon oma kasvatti Anni Tuomi jatkaa uraansa Hyvinkäällä. Tuomi kirjoitti joukkueen kanssa kauden 2021 kattavan jatkosopimuksen. Anni Tuomi on pelannut koko uransa Tahkossa. Viime

Lue lisää »

Teemu Nurmio Hyvinkään Tahkoon

Hyvinkään Tahko ja Teemu Nurmio ovat solmineet kahden vuoden pelaajasopimuksen Tämä Jokioisten Koetuksen kasvatti pelasi viimeiset kaksi kautta Imatralla ja sitä ennen kuusi kautta Kouvolassa.

Lue lisää »

Tahko sopimustilanne – Kausi 2021

Hyvinkään Tahkon kausi päättyi tänä vuonna puolivälieriin ja katseet on nyt käännetty kohti seuraavaa vuotta. Uuden kauden joukkueen rakennus on hyvässä vauhdissa. Tahkon sopimustilanne (päivitetty

Lue lisää »

Omat kasvatit jatkavat!

Tahkon Leidien kauden 2021 joukkue rakentuu hyvää vauhtia! Tällä kertaa loistavia uutisia saadaan jatkosopimusten merkeissä, kun Tahkon omat kasvatit, alusta asti Leidi-projektissa mukana olleet Ira

Lue lisää »