Miehet

Konsta Lehtola 1v jatkosopimus!

Hyvinkään Tahko ja Konsta Lehtola ovat solmineet yhden vuoden jatkosopimuksen. Täksi kaudeksi Hyvinkäälle saapunut etumies on ollut pirteä lisäys Tahkon joukkueeseen ja Konsta on väläytellyt potentiaaliaan useaan otteeseen.

Vuonna 2001 syntynyt Lehtola on Ruoveden Pirkkojen kasvatti ja hän pelaa nyt toista kauttaan miesten Superpesistä. Tällä kaudella Lehtola on pelannut Tahkossa etumiehenä ykkösvahtina sekä kakkoskärjessä numeroina kuusi ja kahdeksan.

Lehtola on viihtynyt Hyvinkäällä ja menestysmahdollisuudet ovat myös hänen mielessä:

“Oon viihtynyt erittäin hyvin täällä ja tässä porukassa on mukava olla. Tällä joukkueella on myös selkeä mahdollisuus jatkossakin menestyä. Lisäksi kun Petteri kirjotti jatkon niin itekkin oli pakko.”

Lehtola näkee vielä omassa ja joukkueen pelissä potentiaalia:

“Kausi on tähän asti mennyt kohtalaisen hyvin. Joukkueen potentiaalia on vielä ulosmittaamatta, mutta kauden edetessä peli on kehittynyt ja ollaan hyvässä vauhdissa kyllä. Tahkossa on ollut mukavaa, kun pelien jälkeen on aina munkkeja tarjolla.”

“Joukkueella ja itsellä tavoitteena varmasti nostaa vielä tasoa, jotta pystytään taistelemaan vielä niin pitkälle kuin rahkeet riittää. Tulevaisuudessakin halutaan hakea menestystä ja nostaa Keltanen kunnolla mukaan kärkikahinoihin!”

Hyvinkään Tahko ja Konsta Lehtola pelaavat seuraavan kerran lauantaina 23.7., kun Pihkalaan saapuu Pattijoen Urheilijat. Ottelu alkaa klo 16:00, Tervetuloa mukaan!

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.
slogo

© 2022 Hyvinkään Tahko