Kotiavaus Pihkalassa torstaina!

Tahkon Leidit pelaa ensimmäisen kotiottelunsa Pihkalassa tulevana torstaina. Joukkue avasi kauden jo Pohjanmaan kiertueella menneenä viikonloppuna, mutta avausvoitto antoi vielä odotuttaa itseään. Nähdäänkö keltapaidat juhlimassa helatorstaina?

Tahkolla oli vierastuplalla saumat periaatteessa mihin tahansa. Lauantain Vaasa-ottelussa, joukkue oli niskan päällä ensimmäisen jakson, mutta sisäpelin jatkumo jäi virheiden vuoksi uupumaan. Toisella jaksolla heikko avausulkovuoro käänsi ottelun suunnan kotijoukkueelle. Lapualla puolestaan kotijoukkue oli vireessä avausjakson, mutta Tahkon ulkopeli oli terästä aina lopun harhaheittoon asti, joka ratkaisi jaksovoiton Virkiälle. Torstaina päästään pelaamaan kotona Pihkalassa.

Seuraa häntä: Lotta Nummikari, lukkari

Kovalyöntisen lukkarin ensiesiintyminen uudella kotikentällä. Esitteli jo viikonloppuna kotiutuspotentiaaliaan ja kovaa heittokättään. Iso kotiutuspotentiaali niin vapailla lyönneillä kuin kovilla merkkiratkaisuilla. Ykköskärjen rooli korostuu, jotta Nummikari pääsee paikoille. Kolkutellaanko torstaina jo muuntajan ovea?

Rauman Fera on tehnyt pitkäjänteistä juniorityötä jo vuosia ja kova työ kantaa nyt hedelmää. Potentiaalinen, nopeajalkainen Feran joukkue on ennakoitu sarjassa aivan kärkinelikon tuntumaan ja joukkue nappasikin jo avausvoiton sarjassa, kun se kukisti Joensuun Mailan sunnuntaina kotonaan jaksoin 2-1. Tasapainoinen runko vahvistui entisestään tälle kaudelle, kun Fera sai tärkeät paluumuuttajat ja omat kasvattinsa sinivalkoisiin. Jasmin Andreasen palasi eteläiseen Satakuntaan Mansesta ja kovan kotiutuspotentiaalin omaava Henna Suominen Vaasan Mailattarista. Suominen osoitti vaarallisuutensa jo Joensuuta vastaan lyömällä ottelussa peräti kuusi juoksua.

Seuraa heitä: Jokeriduo Eveliina Kesti – Henna Suominen

Vaarallinen lyöjäkaksikko, jolla on potentiaalia ratkoa jaksoja mitä tahansa joukkuetta vastaan. Molemmat saavat viime kauteen nähden kotiutuspaineita pois niskastaan, kun joukkueen omat kotiutukset eivät ole enää niin paljoa yksittäisen pelaajan omilla harteilla. Kaksikko takaa, että juoksu on aina mahdollinen, kun joukkue pääsee kakkostilanteeseen.

Otteluisäntänä helatorstain ottelussa toimii Erlatek OY ja ottelun kummiyrityksenä Noblessa .

Osta liput ottelun lippupisteeltä, netistä osoitteesta Nettilippu.fi tai vieraile Hyvinkään Citymarketin aulassa keskiviikkona klo 16-18. Tuolloin myynnissä myös kausikortteja.

Lippuhinnat:

Aikuinen 10€

Alennuslippu 7€

(Alennuslippuun ovat oikeutettuja eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet, 12-17v ja työttömät)

Alle 12v. ilmaiseksi sisään sekä seuran omat juniorit pelaajakorttia näyttämällä.

Kausikortti 90€