Miehet

Lähde mukaan kannustamaan Tahko vierasvoittoon!

Pesiksen Ystävät järjestävät fanimatkan KPL-Tahko -otteluun Kouvolaan perjantaina 28.7.2023.

Fanibussi lähtee Linjalasta klo 16.00 ja ees-taas matka maksaa 20€ per lähtijä. Maksaa voi käteisellä bussiin noustessa tai ennakkoon tilille, jonka tiedot saat ilmoittautumisen yhteydessä. Otteluliput voi ostaa ennakkoon Koplakaupasta (aikuiset 17€, opiskelijat ja eläkeläiset 12€, nuoret 15-17v 5€) tai portilta.

Mukaan kaikki Tahko-rekvisiitta mitä kaapeista löytyy, paljon iloista kannustusmieltä ja kurkkupastilleja äänen kantavuuden varmistamiseksi. Matkalla on hyvää aikaa kehittää yhteisiä kannustushuutoja tai jopa kannustuslauluja.

Ilmoittautuminen 21.7. mennessä Mari Pukkilalle 050-5675004 tekstarilla tai sähköpostilla m.pukkila@luukku.com. Tämän jälkeenkin voi paikkoja kysellä, mutta niitä ei välttämättä ole -ainakaan samaan hintaan!

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.
slogo

© 2022 Hyvinkään Tahko