Lauri Vierimaa ei jatka uraansa Tahkossa

Lauri Vierimaa ei jatka ensi kaudella Hyvinkään Tahkossa. Vierimaa on pelannut koko pelaajauransa Hyvinkäällä ja miesten Superpesiksessä Lauri on edustanut Tahkoa 14 kauden ajan. Vierimaa on ehdoton Tahko-legenda ja tällä kaudella hän rikkoi huikean 400 tuodun juoksun rajan.

Sopimusneuvottelut etenivät hyvissä mielin, mutta Vierimaa haluaa muutosta uralleen:

”Kauden jälkeen oli hyvin aikaa mietiskellä mitä tulevaisuudessa haluaa, ja kyllä pesiksen pelaaminen kiinnosti edelleen. Monien suusta tuli myös ”että sähän oot aina pelannut vaan tahkossa, että muutos voisi tehdä hyvää”. Joten tuli sellanen olo, että jos nyt ei uskalla lähteä, niin voi olla viimeinen kerta, kun siirrolle avautuu edes mahdollisuus. Ja ainahan sitä haluaisi pelata mahdollisimman isossa roolissa, joten sekin oli myös sitten mukana päätöksessä, että on aika katsoa mitä pesis voisi olla jossain muualla.”

Vierimaa kertoo Tahko-vuosien merkitsevän paljon hänelle:

”Sain kummminkin edustaa Tahkoa usean vuoden ajan ja niistä vuosista jäi paljon hyviä muistoja, kavereita, ystävyyssuhteita, jotka säilyvät koko loppuelämän ajan. Ja lopuksi kiitos meidän faneille. On ollut aina ollut mukavaa vaihtaa ajatuksia pelaamisesta ja joukkueen kuulumisista, kun joku on tullut kysymään. Toivottavasti tämä jatkuu, vaikka pelipuvun väri vaihtuu. Tää on vaan pesistä!”

Hyvinkään Tahko kiittää Lauria kaikesta ja toivottaa hänelle onnea ja menestystä tulevaisuuteen!

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2022 Hyvinkään Tahko