Lauri Vierimaa palaa Hyvinkään Tahkoon!

Hyvinkään Tahko on solminut pelaajasopimuksen Lauri Vierimaan kanssa kaudelle 2022

14 kautta Tahkoa edustanut Lauri Vierimaa tekee paluun keltapaitaan. Hän palaa Tahkoon yhden Kankaanpäässä vietetyn kauden jälkeen. Vierimaa ilmoitti viime syksynä lopettavansa aktiiviuransa, mutta nyt hän on jälleen pesäpallon parissa.

Vierimaa kertoo erilaisen talven olleen virkistävä, mutta vielä pelihaluja löytyy:

”Talvi oli nyt kivan erilainen. Oli omaa aikaa ja sai taukoa pesäpallosta. Se oli todella mukavaa vaihtelua.”

”Siinä alkuvuodesta kuitenkin sitten kun hallipelejä katseli telkkarista, niin muisti miten mukavaa tuo itse pelaaminen on. ”

”Sitten kun tässä mentiin keväämmälle ja kelit alkoivat lämpenemään, niin kiinnostus vain kasvoi. Sitten tuli vähän kyselyä Tahkon puolelta, että mitkä ovat kesän kuviot ja siitä se sitten alkoi konkretisoitumaan.”

Vierimaa pelasi viime vuonna loistavan kauden Kankaanpäässä ja hänet valittiin Itä-Länsi -otteluun. Vierimaa kertoo olevansa vieläkin hyvässä kunnossa, vaikka pesäpallotreenit ovat jääneet vähemmälle:

”Käytännössä koko talvi vietettiin ilman pesäpalloa, mutta muuten olen kyllä urheillut aktiivisesti ja hyvässä kunnossa tässä ollaan. Ehkä ensimmäisenä täytyy taas tottua tuohon pelitempoon, mutta uskon, että se ei ole iso ongelma.”

”Pyrin auttamaan Tahkoa omilla vahvuuksilla ja tuomaan leveyttä kokoonpanoon. Joukkue vaikuttaa pirteältä ja kilpailukykyiseltä.  Osaltaan saa itsekin virtaa, kun on uusia tuttavuuksia mukana.”

”Tulee olemaan mielenkiintoinen kesä.”

Hyvinkään Tahko aloittaa superpesiskauden 2022 perjantaina 13.5., kun Vimpelin Veto saapuu Pihkalaan. Matsiliput myy Lippu.fi

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko