Leidien pelinjohto vaihtuu

l

Tahkon Leidien pelinjohto vaihtuu kaudelle 2022, kun kuluneella kaudella hyvinkääläisten peliä johtanut kaksikko Mika Lehto & Sami Laine ei jatka tehtävässään tulevalla kaudella.

Tahkon Leidit sijoittui runkosarjassa kuudenneksi ja pelit päättyivät pudotuspeleissä Lapuan Virkiää vastaan otteluvoitoin 3-1. Tilastojen valossa joukkue keräsi kauden aikana sarjan neljänneksi eniten suoria voittoja sekä kolmanneksi eniten kärkilyöntejä ottelua kohden.

”Iso kiitos molemmille pelinjohtajille tästä kaudesta ja siitä panoksesta, jonka projektiin antoivat. Joukkue pelasi kauden parasta peliään siinä vaiheessa, kun sen pitikin eli pudotuspeleissä. Molemmille pelinjohtajille naisten Superpesis oli kokonaan uusi haaste, joten työtunteja tuli kauden mittaan paljon jo pelkästään taustatöitä tehtäessä.” -Leidien manageri Jukka Eronen

Mika Lehto ilmoitti heinäkuun lopulla siirtyvänsä eläkkeelle pelinjohtotehtävistä kauden jälkeen, eikä Laineen optiota kaudelle 2022 käytetty.

”Kauden alussa puhuimme tavoitteista ja tuloksellisesti ne täyttyivät, kuten oli puhuttu. Peli oli kauden parasta juuri pudotuspeleissä ja kauteen mahtui joukkueena hienoja otteita mukaan lukien pitkä voittoputki keskellä pahinta otteluruuhkaa sekä tasainen pudotuspelien ottelusarja Lapuaa vastaan. Muutaman asian tekisin toisin kauden aikana, jos nyt jälkikäteen mietin, mutta niiden spekulointi on turhaa. Superpesis oli itselleni viimeinen tavoite pelinjohtouralla ja sen pääsin nyt kokemaan. Ainakin näillä näkymin laitan tässä vaiheessa viuhkan naulaan, onhan tässä kymmeniä vuosia pesäpallon kanssa eletty. –Mika Lehto

Leidit tiedottaa kauden 2022 pelinjohdosta tulevan viikon alussa.

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2022 Hyvinkään Tahko