Leidien ulkomaanleirillä täydellinen ajoitus

Hyvinkään Tahkon naisten superpesisjoukkueen ajoitus ulkomaanleirin suhteen osui täydellisesti nappiin. Joukkue pääsi huhtikuun alun lämpimän jakson aikana jo Pihkalaan ottamaan tuntumaa ulkoharjoitteluun. Ja kun takatalvi toi lumisateet takaisin, olivat Tahkon naiset matkalla Kreikan Loutrakiin harjoitusleirille.

– Reissu sujui oikein hyvin, ja kaupungista löytynyt pelikenttäkin oli hyvä. Saatiin tehtyä todella paljon laadukkaita lajiharjoituksia hyvissä olosuhteissa. Leiri sisälsi ulkopeliharjoituksia määrällisesti paljon ja kehittymistä sen osalta. Laatu oli harjoittelun keskiössä, kävimme huolellisesti läpi pelillisiä asioita aina nollasta kolmostilanteeseen saakka, raportoivat kapteeni Lotta Vahvelainen sekä pelinjohtaja Marko Ruuskanen.

Harjoitusleiri tarkoittaa myös paljon yhdessä vietettyä aikaa ja joukkuehengen kohottamista kohti tiivistä kesän kilpailukautta

– Matka vahvisti joukkuehenkeämme entisestään, lausuivat kapteeni Vahvelainen ja pelinjohtaja Ruuskanen yhteen ääneen. Lotta Vahvelainen kuvaileekin joukkuetta uudeksi ja pirteäksi Tahkoksi ja uskoo tällä porukalla olevan hyvä mahdollisuus palata syksyllä jälleen pudotuspeleihin vuoden tauon jälkeen.