Lipunmyynti avattu – Tiistaina Superpesistä Pihkalassa!

Lipunmyynti Tahkon Leidien kesäkuun otteluihin on avattu! Yksittäisliput, kausi- ja sarjakortit on nyt ostettavissa osoitteessa Nettilippu.fi. 

Tapahtuma-alan rajoitusten helpottumisen myötä portit otteluihin aukeavat tätä myöten viimein myös yleisölle ja Pihkalassa päästään nauttimaan turvallisesti pesiskesästä 2021! 

Tiistaina 15.6. Tahko saa Pihkalan kotiavauksessa vastaansa Mynämäen Vesattaret. Ottelu alkaa klo 18. Osta liput otteluun täältä. Otteluisäntänä toimii Erlatek OY.

Suosittelemme ennakkolipun ostamista osoitteesta Nettilippu.fi jolloin vältyt jonottamiselta lipunmyyntipisteelle Pihkalan pesäpallostadionilla. Ennakkoon ostetut liput ovat myös edullisempia kuin portilta ostetut liput. 

Katsojille varataan ottelussa mahdollisuus käsien pesemiseen ja desinfiointiin. Suosittelemme ottelutapahtumassa kasvomaskin käyttöä ja pitämään riittävää etäisyyttä muihin katsojiin.

Liput:

Aikuiset

-Ennakkoliput 12€

-Portilta 13€

Alennuslippu (12-17v, opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet ja työttömät)

-Ennakkolippu 7€

-Portilta 8€

-alennukseen oikeuttava kortti tai muu todistus esitettävä portilla

Kausikortti 

-100€ (sis. kahvin tai teen jokaisessa ottelussa)

Sarjakortti 

-50€  (sis. 5kpl sisäänpääsyjä, voidaan käyttää useamman henkilön kesken)

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko