Manse vahvempi alkulohkon päätöksessä.

Hyvinkään Tahko hävisi Manse PP:lle lukemin 2-0 (7-2, 2-1) Halli-SM -alkulohkon päätösottelussa. Lopputulos tarkoittaa sitä, että Manse jatkaa lopputurnaukseen ja Tahkon pelit loppuvat alkulohkoon. Lauantain kamppailusta muodostui lopulta jännittävä, kun toisen jakson ratkaisu nähtiin loppuhetkillä.

Ottelun ensimmäinen jakso oli tamperelaisten täyttä hallintaa. Tahko sai jaksoon huonon startin sisäpelin osalta ja virheitä tuli myös ulkopelissä. Manse onnistui kotiuttamaan haastopalloilla ja tiukat tilanteet kääntyivät kotijoukkueelle. Tahkon ensimmäisen jakson juoksut löivät Kalle-Tapio Huusko sekä Juha Niemi.

Toinen jakso oli täysin erilaista peliä keltapaidoilta ja erityisesti ulkopeli nousi paremmalle tasolle. Tahkon lukkari Petteri Alanen piti hyvää tempoa lautasen ääressä ja Mansella oli vaikeuksia pysyä mukana. Tahkon sisäpeli ei kuitenkaan lähtenyt halutulla tavalla käyntiin ja tiukat tuomiot kääntyivät vastustajalle. Lopulta Tahko sai juoksun, kun Juha Niemi onnistui kolmossaumakotiutuksella. Tahkon jänne ei kuitenkaan kestänyt koko jaksoa ja Manse nousi neljännessä vuoroparissa rinnalle ja ohi. Jakson loppulukemat olivat näin 2-1.

Katso ohesta Konsta Lehtolan mietteet pelistä:

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2022 Hyvinkään Tahko