Markus Meriläinen Tahkon miesten 2. pj – Kauden 2021 valmennus nyt koossa

Markus Meriläinen on kaudella 2021 Hyvinkään Tahkon miesten Superpesisjoukkueen 2. pelinjohtaja. Meriläisen pesti on yksivuotinen.

Meriläinen kertoo päätöksen tulleen keskusteluissa 1. pelinjohtajan Miika Rantatorikan kanssa:

”Päätös lähteä Tahkon 2. pelinjohtajaksi kypsyi Miikan kanssa käytyjen keskustelujen myötä. Aikalailla samalla sivulla oltiin keskusteluissa heti.”

Meriläinen näkee Tahkon joukkueen potentiaalisena ja uskoo tuovansa apua sisäpeliin:

”Näen Tahkon joukkueen verrattain kokeneena. Joukkueessa on varmasti potentiaalia, mitä pitää ulosmitata. 2. pelinjohtajana pyrin auttamaan lyöjiä pelitilanteessa sekä siihen harjoittelussa. ”

Meriläisen fokus on nyt vielä syksyn treeneissä:

”Tulevan kauden odotukset tässä vaiheessa on vielä hahmottumassa. Toiminta varmasti selkiyttää odotuksia, kun päästään tuonne kevääseen. Omat odotukset tähtäävät syksyyn ja siellä pitää saada laitettua parasta pöytään!”

Meriläisen hankinnan myötä Tahkon pelinjohto ja valmennus on nyt koossa. Tahkon 1. pelinjohtajana toimii Miika Rantatorikka. Petteri Alanen saa tällä kaudella apuja lukkaripelin kehittämiseen Olli Hartikaiselta. On arvokasta saada mestarilukkarin kokemus ja osaaminen hyödynnettyä. Markku Kytölä jatkaa Fysiikkavalmentajana.

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko