VIP-paketit

Tahkon VIP-Klubi

Tule seuraamaan Hyvinkään Tahkon miesten Superpesis-kotiottelua laadukkaisiin VIP-tiloihin. VIP-Klubi sijaitsee kotipesän takana kuuluttamorakennuksessa. Lämpimään sisätilaan mahtuu 90 henkilöä ja VIP-vieraiden käytettävissä on myös katetut ulkoaitiokatsomot.

VIP-tapahtuma alkaa tunti ennen ottelun alkua VIP-isännän tervetulotoivotuksella ja ottelun ennakoinnilla. Tasokas Ravintola Harlekiinin ruoka ja maistuvat juomat viineineen takaavat viihtyvyyden tunnelmallisella klubilla.

Joukkueiden pelinjohtajat käyvät ennen ottelun alkua kertomassa lähökohtia otteluun. Samalla kuulet joukkueiden viimeisimmät kuulumiset ja kurkistat hieman joukkuetoiminnan sisään. Tauolla analysoidaan kahvin ja makean lomassa ottelun kulkua. VIP-isäntä ja muut pesäpallotietäjät avaavat pelin sisältöä ja heille voi esittää kysmyksiä ottelun tapahtumista.

VIP-Klubi on yrityksille erinomainen paikak verkostoitua ja löytää kumppanuuksia. VIP-Klubi on laadukas tapahtuma, johon on helppo tuoda kumppaneita ja vieraita.

Lisätietoja ja varaukset
Miika Rantatorikka
Tahko Pesis Oy
045 676 6923
miika.rantatorikka@hyvinkaantahko.fi

VIP-Klubilippu sisältää

VIP-Klubilipun hinta 70€ + alv

Mahdolliset lisäjuomat laskutetaan erikseen

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko