VIP-paketit

VIP-Klubilippu sisältää:

VIP-Klubilipun hinta 100€ + alv.
Mahdolliset lisäjuomat laskutetaan erikseen.
VIP-varaus on tehtävä 7vrk ennen toivottua ottelua.

Lisätietoja

Antti Yli-Saunamäki
antti.yli-saunamaki@hyvinkaantahko.fi
040 7525252

Varaukset:
info@hyvinkaantahko.fi

Varaa VIP-liput oheisella lomakkeella

Lähetettyäsi varauksen, tarkistamme tiedot ja toimitamme mahdollisesti tarvittavat maksutiedot sähköpostiin.

Katsothan, että sähköpostiosoite ja puhelinnumero ovat oikein, jotta voimme olla tarvittaessa yhteydessä.

Lisätietoa VIPistä

Tule seuraamaan Hyvinkään Tahkon miesten Superpesis-kotiottelua laadukkaisiin VIP-tiloihin. VIP-Klubi sijaitsee kotipesän takana klubirakennuksessa. Lämpimään sisätilaan mahtuu 90 henkilöä ja VIP-vieraiden käytettävissä on myös katetut ulkoaitiokatsomot.

VIP-tapahtuma alkaa tunti ennen ottelun alkua VIP-isännän tervetulotoivotuksella ja ottelun ennakoinnilla. Ruoka ja maistuvat juomat viineineen takaavat viihtyvyyden klubilla.

Joukkueiden pelinjohtajat käyvät ennen ottelun alkua kertomassa lähtökohtia peliin. Samalla kuulet joukkueiden viimeisimmät kuulumiset ja kurkistat hieman joukkuetoiminnan sisään. Tauolla analysoidaan kahvin ja makean lomassa ottelun kulkua. VIP-isäntä ja muut pesäpallotietäjät avaavat pelin sisältöä ja heille voi esittää kysmyksiä ottelun tapahtumista.

VIP-Klubi on yrityksille erinomainen paikka verkostoitua ja löytää kumppanuuksia. VIP-Klubi on laadukas tapahtuma, johon on helppo tuoda kumppaneita ja vieraita.

Mikäli haluatte ryhmällä omaa rauhaa, niin klubin yläkerran aitio on oiva paikka yritystapahtuman järjestämiseen ja pelin seuraamiseen. Aitioon mahtuu n. 12 henkeä ja sinne on tilattavissa ruoat sekä juomat VIP-Klubin tapaan.