Miehet

VIP-paketit

Tahkon VIP-Klubi

Tule seuraamaan Hyvinkään Tahkon miesten Superpesis-kotiottelua laadukkaisiin VIP-tiloihin. VIP-Klubi sijaitsee kotipesän takana kuuluttamorakennuksessa. Lämpimään sisätilaan mahtuu 90 henkilöä ja VIP-vieraiden käytettävissä on myös katetut ulkoaitiokatsomot.

VIP-tapahtuma alkaa tunti ennen ottelun alkua VIP-isännän tervetulotoivotuksella ja ottelun ennakoinnilla. Ravintola Harlekiinin ruoka ja maistuvat juomat viineineen takaavat viihtyvyyden klubilla.

Joukkueiden pelinjohtajat käyvät ennen ottelun alkua kertomassa lähtökohtia otteluun. Samalla kuulet joukkueiden viimeisimmät kuulumiset ja kurkistat hieman joukkuetoiminnan sisään. Tauolla analysoidaan kahvin ja makean lomassa ottelun kulkua. VIP-isäntä ja muut pesäpallotietäjät avaavat pelin sisältöä ja heille voi esittää kysmyksiä ottelun tapahtumista.

VIP-Klubi on yrityksille erinomainen paikka verkostoitua ja löytää kumppanuuksia. VIP-Klubi on laadukas tapahtuma, johon on helppo tuoda kumppaneita ja vieraita.

Lisätietoja ja varaukset

Nalle Wicklund , 041 4606907

nalle.wicklund@hyvinkaantahko.fi

VIP-Klubilippu sisältää

VIP-Klubilipun hinta 100€ + alv

Mahdolliset lisäjuomat laskutetaan erikseen.

VIP-varaus on tehtävä 5vrk ennen toivottua ottelua. 

Huomioittehan, että paikkoja on rajoitetusti, joten varaus on syytä tehdä mahdollisimman aikaisin.

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.
slogo

© 2022 Hyvinkään Tahko