Miesten Superpesis alkaa! – Toimintaohjeita Pihkalaan

Tervetuloa kesällä Pihkalaan, lue alta toimintaohjeita!

Koronaepidemian takia miesten Superpesiksen ottelutapahtumien katsojamäärää on rajoitettu. Viimeisimmän ohjeistuksen mukaan voidaan rakentaa maksimissaan 500 katsojan lohkoja. Pihkalan katsomo jaetaan kolmeen katsomolohkoon. Kaikkiin lohkoihin emme saa vastuullisesta ja turvallisesti mahtumaan 500 katsojaa. Muistutamme ihmisiä huolehtimaan turvaväleistä katsomopaikkoja valittaessa sekä kenttämyyntiasioinnissa.

Katsomolohkot ovat jaettu seuraavasti: 2-puolen katsomolohko, Kotipesän katsomolohko ja 3-puolen katsomolohko. Jokaisella katsomolohkolla on oma sisäänkäynti, kenttämyynti ja wc-tilat. Valitussa katsomolohkossa tulee olla koko ottelun ajan. 

Kausikortin omistajat ovat sijoitettu kaikki 3-puolelle. Mikäli paikan haluaa vaihtaa johonkin muuhun katsomolohkoon, tulee siitä ilmoittaa sähköpostitse tahkopesisoy@hyvinkaantahko.fi osoitteeseen 28.6.2020 mennessä. 

Ticketmasteriin on avautunut heinäkuun otteluiden irtolippujen myynti. Lipun hinta on 15e (sisältäen toimituskulut). Etukäteislipulla varmistat paikkasi katsomossa. Tänä kesänä irtolippuja ei ole myynnissä eri hintaisena eri katsojaryhmille.

Lipunmyyntiportille ennen ottelun alkua lippuja jää myyntiin yhteensä vähintään 200 kappaletta. Kaikkiin katsomolohkoihin ei välttämättä ovimyynnissä ole enää lippuja saatavilla. Lipunmyyntipisteellä myytävän lipun hinta on kaikille 15e.

Anniskelukatsomo sijaitsee 2-puolen katsomolohkossa. Mikäli haluat nauttia anniskelusta ottelun aikana tai tauolla, tulee lippu hankkia 2-puolen katsomoon. Ottelutapahtuman aikana ei voi muista katsomolohkoista vierailla anniskelualueella.

Hyvinkään Tahkon junioripelaajille on varattu tilaa katsomosta 3-puolen katsomosta. Junioripelaajille on oma sisääntuloportti 3-puolen sisääntulossa. Tahkon junioripelaajan lipun hinta otteluun on 5e, joka maksetaan sisääntulon yhteydessä (tasaraha). Sisääntulo edellyttää myös kausikortin näyttämistä.

Lipunmyyntiportille jäävien lippujen määrä vaihtelee eri otteluissa. Siihen vaikuttavat kausikorttien ja ennakkoon myytyjen lippujen määrä. Paikkasi katsomossa varmistat hankkimalla ennakkolipun Ticketmasterista tai tilaamalla kausikortin tahkopesisoy@hyvinkaantahko.fi.   Lipunmyyntiportilla toivomme maksuvälineeksi korttimaksua tai käteismaksuna tasarahaa.

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko