Mikko Haukkala Hyvinkään Tahkoon!

Hyvinkään Tahko ja Mikko Haukkala ovat solmineet loppukauden pituisen pelaajasopimuksen. Haukkala tuo vahvistusta Tahkon kotiutus- ja koppariosastolle sekä paljon kokemusta isoista peleistä. 36-vuotias Haukkala on nelinkertainen Itä-Länsi -pelaaja sekä hän on voittanut kolme SM-kultaa Vimpelin Vedon pelaajana.

Kokenut Haukkala on innoissaan uudesta haasteesta:

”Hyvillä fiiliksillä tietenkin tässä ollaan. Nyt pääsee taas pelihommiin ja uusiin kuvioihin ja vielä hyvään porukkaan mukaan.”

”Oon koko talven treenannut ja pysynyt pelikunnossa. Kun Miika (Rantatorikka) otti yhteyttä, niin olin heti innoissani. En oo täällä päin pelannut ennen ja on vielä nuori ja kilpailukykyinen joukkue, niin oli erityisen mukava lähteä mukaan.”

”Itse haluan tuoda joukkueeseen kokemusta,  hyvää pelihuumoria ja tarvittaessa uutta näkemystä, kun on pelannut tuolla muualla.”

Tahkon pelinjohtaja Miika Rantatorikka näkee Haukkalan tuovan tarvittavaa syvyyttä rosteriin:

”Tahko vahvistaa koppariosastoa, kun Teemu Nikkanen on ollut sivussa odotettua pahempien jalkavaivojen vuoksi. Nyt saadaan koppariosastolle lisää vaihtoehtoja ja tarvittavaa syvyyttä.”

Haukkala näkee Tahkon joukkueessa paljon potentiaalia:

”Mahdollisuudet on mihinkä vaan. Se mihin itse uskot, niin sinne on mahdollisuudet.”

Hyvinkään Tahko pelaa tällä viikolla kolme ottelua. Tiistaina pelataan Siilinjärvellä ja keskiviikkona Sotkamossa. Haukkalan kotidebyytti nähdään lauantaina Pattijoen Urheilijoita vastaan.

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko