Naisten pelien lipunmyyntikäytänteet – ennakkoliput netistä

Uusi koronavirus, COVID-19, on asettanut kevään mittaan runsaasti haasteita myös Hyvinkään Tahkon naisjoukkueen kauteen valmistautumiseen. Naisten superpesiskausi 2020 käynnistetään erityisjärjestelyiden turvin Tampereella 12.6. Ensimmäinen kotiottelu pelataan Pihkalan pesäpallostadionilla sunnuntaina 14.6. klo 17 alkaen, vallitseva koronatilanne tietenkin huomioiden.

Katsojien näkökulmasta erityisjärjestelyt vaikuttavat ottelutapahtuman kulkuun monella tavalla. Keskeisin erityisjärjestely liittyy otteluiden yleisökapasiteettiin; hallituksen antaman linjauksen mukaisesti saa jokaisessa ottelutapahtumassa olla kerrallaan paikalla 500 henkilöä. Tämä tarkoittaa tapahtuman järjestäjien lisäksi 470 myytävää lippua ja samalla sitä, etteivät kaikki halukkaat välttämättä pääse seuraamaan otteluita paikanpäälle. Suosittelemmekin varmistamaan paikan Tahkon Leidien kotiotteluista ostamalla otteluliput hyvissä ajoin ennakkoon netistä (nettilippu.fi).         

MITEN HANKIN LIPUN LEIDIEN KOTIOTTELUUN?

Varmin ja samalla myös edullisin keino taata paikkansa Pihkalan katsomossa on lunastaa oma lippunsa osoitteesta nettilippu.fi. Jokaiseen kotiotteluun on myynnissä 300 nettilippua. Kaikkien runkosarjan otteluiden liput ovat myynnissä välittömästi hintaan 10€ ja erityisryhmille (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät tai varusmiehet) 5€. Huomaathan, että erityisryhmään kuuluminen on todistettava asianmukaisin dokumentein portilla lipuntarkastuksen yhteydessä. Nettilipunmyynti sulkeutuu 30 minuuttia ennen kunkin ottelun alkua tai lippukiintiön täytyttyä.

Kausikortin tai sarjakortin haltijat ovat luonnollisesti tervetulleita kaikkiin Leidien kotiotteluihin. Katsomokapasiteettiin on varattu paikka kaikille kausi- ja sarjakorttilaisille, jotka saapuvat otteluun viimeistään 15 minuuttia ennen tapahtuman alkua. Tämän jälkeen varatut paikat vapautetaan lipunmyyntiin, eikä edellä mainituilla korteilla ole enää automaattisesti oikeutettu sisäänpääsyyn. Mikäli kausikortti tai sarjakortti on jäänyt hankkimatta, voi sellaisen vielä lunastaa itselleen nettilippu.fi:stä tai ottelutapahtuman kioskeilta.

Lipunmyynti palvelee katsojia myös Urheilukentän puoleisella sisäänkäynnillä, mutta lippuja on myynnissä rajoitettu määrä. Tapahtumaan varatun 470:n katsojan täytyttyä lipunmyynti päättyy välittömästi, eikä uusia katsojia voida enää ottaa sisään. Varmistaaksesi paikkasi ottelutapahtumassa suosittelemmekin hankkimaan lipun ennakkoon nettilippu.fi:n kautta. Portilta ostettuina liput maksavat 12€, erityisryhmiltä 7€. Alle 8-vuotiaat pääsevät kotiotteluihin veloituksetta ottelulipun lunastaneen aikuisen seurassa. Maksuvälineinä käyvät käteinen sekä korttimaksu.

Seuran omat juniorit pääsevät ottelutapahtumiin maksutta esittämällä ajankohtaisen pelaajakortin sisäänmenon yhteydessä vain, mikäli tilaisuuden katsomokapasiteetti ei ole täyttynyt ottelutapahtuman alkuun mennessä. Pelaajakorttien haltijoita kehotetaankin saapumaan paikalle vasta ottelun alkaessa, aiemmin emme voi taata sisäänpääsyä. Vaihtoehtoisesti seuran pelaajakortin omaavat henkilöt voivat varmistaa paikkansa katsomossa ostamalla erityisryhmän lipun viidellä eurolla nettilippu.fi:stä tai seitsemällä eurolla portilta. Pesäpalloliiton myöntämien vapaalippujen kohdalla noudatetaan liitolta ja Superpesikseltä tulleita määräyksiä. 

Voit lukea tarkemmin Hyvinkään Tahkon, Hyvinkään Kaupungin sekä pelastusviranomaisten yhteistyössä laatimista, yleisistä ottelutapahtuman erityisjärjestelyistä täältä: https://hyvinkaantahko.fi/2020/06/05/erityiset-toimenpiteet-ottelutapahtumassa-covid-19-epidemian-takia-hyvinkaan-tahko-miesten-ja-naisten-superpesis-2020/

”Varmistat paikkasi Pihkalan katsomossa varmasti ostamalla ennakkolipun, kausi- tai sarjakortin Nettilippu.fi:stä”

LIPUNMYYNTI TIIVISTETYSTI:

KUINKA VARMISTAN PAIKKANI TAHKON LEIDIEN KOTIOTTELUISSA?

  •       Osta lippusi edullisesti ennakkoon osoitteesta nettilippu.fi viimeistään 30 minuuttia ennen ottelun alkua.
  •       Hanki Leidien kausi- tai sarjakortti nettilippu.fi:stä tai kotiottelun kioskimyynnistä ja saavu paikalle viimeistään 15 minuuttia ennen ottelun alkua.
  •       Vieraile lipunmyyntipisteellä otteluun saapuessasi. Myynnissä rajoitettu määrä lippuja hintaan 12€/7€. Lipunmyynti sulkeutuu, kun tilaisuuden katsomokapasiteetti on täynnä tai viimeistään 30 minuuttia ottelun alkamisen jälkeen.
  •       Seuran omat juniorit pääsevät pelaajakorttinsa esittämällä maksutta kotiotteluihin, mikäli katsomoissa on tilaa ottelun alkamisen jälkeen. Paikkansa voi varmistaa ostamalla erityislipun ja näyttämällä portilla pelaajakortin.

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko