Miehet

Nurmio ja Alanen Itä-Länteen!

Superpesiksen kärkilyöntitilastoa johtava Hyvinkään Tahkon Teemu Nurmio on valittu Itä-Länsi -otteluun! Loistavaa kautta pelaavalle Nurmiolle tuleva Itä-Länsi edustus on miehissä jo viides, poikien Itä-Lännessä Nurmio ehti edustaa kolmesti.

Hyvinkään Tahkoa jo kahdella viime kaudella edustanut Petteri Alanen on väläytellyt lupaavia lukkarin elkeitä jo aiemmin, mutta viimeistään tällä kaudella on mies näyttänyt todelliset taitonsa. Tästä osoituksena myös valinta Superpesiksen Itä-Länsi -otteluun Lännen joukkueen lautaselle.

Alanen ja Nurmio nähdään Tahkon peliliiveissä kentällä tekemässä kovia suorituksia, mutta niin pelikentällä kuin harjoituksissakin molemmat miehet ovat Joukkuepelaajia isolla J:llä. Edustuspaikka Itä-Lännessä on täysin ansaittu sekä kauden suorituksilla että asenteella.

Onnea Teemu, onnea Petteri, onnea Tahko ja onnea Hyvinkää!

Pesäpalloliiton tiedotteen ja lisää joukkueiden kokoonpanoista voit lukea tästä.

Miesten Itä-Länsi pelataan Sotkamossa 6.8.2023. Kaikki lisätiedot löytyvät tapahtuman omilta sivuilta www.ita-lansi.fi.

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.
slogo

© 2022 Hyvinkään Tahko