Omat kasvatit jatkavat!

Tahkon Leidien kauden 2021 joukkue rakentuu hyvää vauhtia! Tällä kertaa loistavia uutisia saadaan jatkosopimusten merkeissä, kun Tahkon omat kasvatit, alusta asti Leidi-projektissa mukana olleet Ira Jokivalli ja Oona Vahvelainen allekirjoittivat tulevan kauden kattavat jatkosopimukset. 

Ira Jokivalli löi menneellä kaudella runkosarjassa 11 juoksua Leideille ja pelasi kauden parasta pesistään juuri pudotuspelien ratkaisuotteluissa. Etukentällä ulkopelissä pelaavalle Iralle jatkosopimuksen kirjoittaminen juuri Hyvinkäälle oli itsestään selvää. 

“Meillä on huikea joukkue, valmennus ja taustajoukot, joten täällä on hyvä pelata ja kehittyä. Omat tavoitteeni tulevaisuudessa ovat lajitehokkuuden ja suoritusvarmuuden parantamisessa. Peliä täytyy myös oppia lukemaan vielä astetta enemmän.”  -Ira Jokivalli

Oona Vahvelainen on vuodesta toiseen napsinut lukuisia paloja Tahkon etulukijana, jossa Oonan nopea heitto pääsee oikeuksiinsa. Tällä kaudella sisäpelissä syntyivät tehot 1+9/8. 

“Olemme joka vuosi ottaneet suuria askeleita eteenpäin ja tämä kausi osoitti, että pystymme haastamaan ihan jokaisen joukkueen sarjassa. Tavoite on pelata täällä lähivuosina mitaleista.”

“Henkilökohtaisesti pyrin ottamaan tulevaisuudessa steppejä eteenpäin fysiikassa, saada lisää lajivoimaa sekä kehittyä pelitaidoissa. Jatkosopparin kirjoittaminen oli helppoa, sillä täällä on mahtava porukka ja Pihkala on yksi hienoimmista kentistä pelata ja treenata” -Oona Vahvelainen

Leidien sopimustilanne 2021:

Lotta Vahvelainen

Oona Vahvelainen

Netta Rummukainen

Laura Kerola

Pauliina Harinen

Titta Siilin

Ira Jokivalli

Anni Heikkilä

Senja Kaarikivi

Ellinoora Peltonen

Emma Heikkilä

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko