Otteluraportti – KPL vei harjoituspelien avauksen

Kouvolan Pallonlyöjät voitti Hyvinkään Tahkon harjoitusottelussa lukemin 0-2 (2-3, 5-6). Ottelusta muodostui tasainen ja ratkaisut nähtiin jakson lopuissa.

Ensimmäisen jakson alku oli molemmilta joukkueilta hyvää ulkopeliä. Jakso eteni 0-0 lukemissa aina 3. lopettavalle asti. Kouvola onnistui ensin kertaalleen ja Tahko vastasi tähän kahdella juoksulla. Juoksut löivät Juhat Korhonen ja Niemi. KPL kuitenkin onnistui viimeisen tasoittavalla kahdesti, joten jakso kääntyi vieraille.

Toiselle jaksolle KPL sai lentävän lähdön. Tilanne oli 0-4 kahden vuoroparin jälkeen. Tahko pääsi kuitenkin peliin mukaan, kun Valentin Ikonen löi hyvällä lyönnillä kakkosrajasta pallon läpi kahden juoksun arvoisesti. KPL kuitenkin kuittasi nämä ja Tahko ei saanut kiriään aivan maaliin, joten jakso päättyi 5-6 lukemiin ja ottelu näin Koplalle 0-2.

Tahko jatkaa harjoituspelejä torstaina Kouvolassa ja seuraava kotiharjoituspeli on ensi viikon sunnuntaina, kun Manse saapuu Pihkalaan.

Katso ohesta Petteri Alasen mietteet päivän pelistä sekä matsikuvat. Ottelun tilastot näet täältä.

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko