PESISSTADION LIVE 2022 TUO SUPERTÄHDET PIHKALAN PESÄPALLOSTADIONILLE – PÄÄESIINTYJINÄ KAIJA KOO JA ANTTI TUISKU!

Ensi kesänä järjestettävä Pesisstadion Live tuo kotimaiset huippuartistit Pihkalan pesäpallostadionille lauantaina 11. kesäkuuta.

Monivuotiseksi kaavailtu ja ennennäkemätön Pesisstadion Live järjestetään kesällä 2022 Hyvinkään Pihkalan pesäpallostadionin lisäksi myös Imatran Ukonniemen pesäpallostadionilla ja Sotkamon Hiukan pesäpallostadionilla. Ensi kesän Pesisstadion Liven esiintyjinä nähdään supertähdet Antti Tuisku ja Kaija Koo sekä myöhemmin julkaistava kolmas esiintyjä. Lipunmyynti tapahtumiin on alkanut tänään Ticketmasterissa.

 Warner Music Liven tuottamat tapahtumat järjestetään yhteistyössä paikallisten pesäpalloseurojen kanssa. Pesisstadion Live -konserttien lanseeraaminen osuu hyvin myös maailman suomalaisimman urheilulajin ensi vuoden satavuotisjuhlien ohjelmaan. Pesäpallostadionit tarjoavat loistavat miljööt isojen konserttien järjestämiselle: ne ovat valmiiksi aidattuja ja niistä löytyy kentän lisäksi myös istumakatsomot.

– Saimme idean toteutukseen Yhdysvalloista, missä baseball-areenoita on onnistuneesti hyödynnetty isojen konserttien järjestämiseen jo vuosia. Ajattelimme, että pesäpallostadionit toimivat vähintään yhtä hyvin! Idea sai heti kannatusta sekä mukaan kysytyiltä artisteilta että paikallisilta pesäpalloseuroilta. On ollut mahtavaa lanseerata Suomeen uutta konseptia hyvässä yhteishengessä paikallisten pesäpalloseurojen kanssa, toteaa Stadion Live -konserttien promoottori Timo Isomäki

PESISSTADION LIVE 2022
Kaija Koo ja Antti Tuisku
+ special guests

La 11.6.2022 Hyvinkää
Pihkalan pesäpallostadion

La 16.7.2022 Sotkamo
Hiukan pesäpallostadion

La 20.8.2022 Imatra
Ukonniemen pesäpallostadion

Liput alk. 59,90€
VIP-liput alk. 119,00€

Lippuostoksille ohesta:
www.stadionlive.fi

Yhteistyössä Warner Music Live, Extra Large Music, Pesäpalloliitto, Hyvinkään Tahko, Imatran Pallo-Veikot ja Sotkamon Jymy. Konsertit ovat osa Pesäpalloliiton 100-vuotisjuhlavuotta.

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko