Petra Jokivalli päättää pelaajauransa

Tahkon Leidien Petra Jokivalli päättää hienon pelaajauransa. 

Hyvinkään Tahkon kasvatti ja Tahkon Leidien perustamisesta saakka joukkueessa pelannut Petra Jokivalli päättää uransa kauteen 2020. Petra on kulkenut joukkueen runkopelaajana läpi kaikki mahdolliset naisten sarjat aikuisikäisenä aina maakuntasarjasta Superpesikseen asti.

Uran päättäminen tähän kauteen ei ollut himoharjoittelijana tunnetulle Petralle helppo. Päätös lopettamisesta kypsyi kuluneen kauden aikana. 

“Tein viimeisimmän sopimuksen 3-vuotisena, ajatuksena, että pelataan ainakin sen verran ja katsotaan sen jälkeen tilannetta uudelleen. Viime vuosien aikana tuli pieniä loukkaantumisia, joiden vuoksi en pystynyt enää harjoittelemaan niin kuin olisin halunnut. Lopettaminen tuntui tässä tilanteessa ainoalta oikealta vaihtoehdolta.” -Petra Jokivalli

Petra on ehtinyt nähdä Tahkon Leidien kehityskaaren alusta asti. Huippuhetkiä mahtuu uralle paljon, mutta yksi on ylitse muiden:

“Kyllä se oli nouseminen ykköspesiksestä Superpesikseen. Se oli kaikkiaan todella hieno kausi ja upea palkinto. Mutta yleisesti kaikki vuodet Leidien kanssa ovat olleet mieleenpainuvia, ikimuistoisia ja opettavaisia. Niistä on apuja ja iloja lopun elämää!”

“Nyt on töiden ja muun treenaamisen aika. Ystäviä tulee nähtyä enemmän kuin aiemmin. Varmasti tulevaisuudessa pysyn Leidien taustalla, mutta se miten, on vielä avoinna. Kentällä kuitenkin nähdään! Jatkakaa Leidit tekemistä samaan malliin, se vielä palkitaan! Olette paras joukkue ja täynnä hienoja ihmisiä!” 

Hyvinkään Tahko RY:n puheenjohtaja Kari Käyhkö oli Petun päätöksestä haikea, mutta kiitollinen:

”Kun yksi ihan alusta asti mukana ollut ja sellainen henkilö, jonka vuoksi koko Leidit projekti alulle laitettiin 10 vuotta sitten, päättää lopettaa uransa, on tunnelmaa vaikea kuvailla kovin aurinkoisesti. Haikea mutta äärimmäisen kiitollinen! Petu voi lopettaa aktiiviuransa pelaajana, mutta hänet tuntien olen varma siitä, että tarinaa tästä Leidien Leidistä ei olla vielä kokonaan kuultu! Kiitos Petu!”

Petu, Tahkon Leidit kiittää koko organisaation voimin sinua siitä valtavasta keltaisesta sydämestä, jota olet jokaikisenä päivänä näiden vuosien saatossa tinkimättömästi näyttänyt ja vaalinut! 

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko