Miehet

Petteri Alanen 2v jatkosopimus!

Hyvinkään Tahko ja Petteri Alanen ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen. Kaudella 2021 Hyvinkäälle saapunut lukkari on tulevaisuudessa iso osa keltapaitojen menestyssuunnitelmia.

Vuonna 2002 syntynyt Alanen on Ruoveden Pirkkojen kasvatti ja hän teki Superpesis-debyyttinsä Mansen paidassa kaudella 2020. Viime kaudella pelit päättyivät ikävään loukkaantumiseen, mutta nämä vaivat ovat selätetty ja Peetu on esittänyt jälleen loistavia otteita ulkopelin johtajana.

– Täällä on ollut aika hyvä olla pari vuotta, ja kun tuntuu, että seura – niin joukkue pelillisesti kuin taustatkin – kehittyy koko ajan, niin kyllä tässä haluaa olla mukana, Alanen, 20, perustelee syntynyttä sopimusta.

Lukkarin tontin Petteri Alanen kokee sopivan omalle luonteelleen.

– Olen tietyllä tapaa vähän kärsimätön ja haluan koko ajan tehdä jotain. Lukkari pääsee vaikuttamaan peliin eniten ja siinä on jatkuvasti pelissä kiinni, Alanen kuvailee itseään ja pelipaikkaansa.

Lue ohesta Aamupostin koko juttu Petterin jatkosopimuksesta. Jutussa Peetu avaa omaa pelityyliään sekä elämää pesäpallon parissa:

https://www.aamuposti.fi/urheilu/4696081

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.
slogo

© 2022 Hyvinkään Tahko