Pinja Arbelius Tahkoon – 2023 joukkue on valmis

Hyvinkään Tahkon kauden 2023 joukkue on valmis, kun Pinja Arbelius liittyy viimeisenä palasena kokonaisuuteen!

Pinja Arbelius (s. 2000) siirtyy Hyvinkään Tahkoon Joensuun Mailan organisaatiosta. Arbelius voitti Suomen mestaruuden kasvattajaseurassaan Porin Pesäkarhuissa vuonna 2021. Pinja iski tuolloin mestaruuden ratkaisseen lyönnin ja siivitti pitkän tauon jälkeen Porin mestaruuteen. Ulkopelissä kovakätinen Arbelius pelaa linjassa.

”Tahkoon siirryn oikein innokkain fiiliksin! Joukkue tulee vahvistumaan viime kaudesta ja uskon että tullaan olemaan tosi kilpailukykyinen joukkue ensi kaudella. Omat vahvuuteni kentällä ovat varmasti paineensietokyky sekä lyönti- ja heittovoima. Joukkueeseen tuon omien vahvuuksieni lisäksi tietysti lisää porilaisuuta!”

Mestaruuskaudella 2021 Arbelius pelasi Superpesiksessä kotiuttajajokerina ja lähti Joensuuhun hakemaan suurempaa vastuuta myös ulkopelissä ja kasvamaan urheilijana.

”Viime kausi meni totutellessa taas ulkopeliin joten ensi kaudelta ootan iteltäni tasaisempaa ja sitä kautta kovinta kautta tähän mennessä. Tavoitteet pesäpallossa mulla on, että pääsisi murtautumaan Superpesiksen kärkipelaajien joukkoon ja päästä näyttämään koko oman potentiaalin.”

”Kauden 2023 joukkue näyttää todella hyvältä! Valmennuksella on hyvä paketti koossa ja olemme jo pitkään päässeet yhdessä käymään kauden 2023 kuvioita läpi. Pelaajistossa on vahva hyvinkääläinen runko, joka pääsi viime vuonna isolle vastuulle ja erinomaisia täsmävahvistuksia niin ulko- kuin sisäpeliinkin. Joukkueessa pääsevät myös omat nuoret näytille ja vastuurooleihin, mikä on tärkeä viesti myös seuran omille junioreille. Kilpailtavia paikkoja on ja on hienoa nähdä kuinka jokainen ottaa paikkansa joukkueessa.” Jukka Eronen

Tahkon joukkue kaudelle 2023 on näin valmis. Joukkueessa on tulevalle kaudelle 15 sopimuspelaajaa. Aiemmin julkistettujen pelaajien lisäksi joukkuetta täydentää omasta organisaatiosta koppari Senja Koskinen (s. 2004), joka on alkujaan Janakkalan Janan kasvatti.

Hyvinkään Tahko 2023

Pelaajat:

Aino Lepola

Ellinoora Peltonen

Emma Heikkilä

Iiris Kiljunen

Johanna Ylöstalo

Lotta Nummikari

Lotta Vahvelainen

Petra Väistölä

Pinja Arbelius

Senja Kaarikivi

Senja Koskinen

Senni Korhonen

Sini Mäkelä

Titta Siilin

Vilma Haapala

Valmennus ja taustat:

1PJ: Jussi Haapala

2PJ: Marko Ruuskanen

Lukkarivalmennus: Mikko Röppänen

Fysiikka: Vesa Vuorenmaa

Juoksu: Varpu Aulavuo

Fysioterapeutti: Juuli Nivala

Huolto: Arttu Immonen ja Ilari Väisänen

Lisätiedot: Jukka Eronen, 0408432020, jukka.eronen@hyvinkaantahko.fi