Plussa-kortilla perjantain pudotuspelimatsiin!

k

Tahkon Leidit kohtaa perjantain naisten Superpesiksen puolivälieräottelussa Lapuan Virkiän. Perjantain pudotuspeliottelu Pihkalassa on alueen K-kauppiaiden tarjoama Plussa-ottelu! Katsojat pääsevät otteluun veloituksetta Plussa-korttia näyttämällä (1 katsoja per kortti).

Tahko ja Virkiä avaavat pudotuspelisarjan keskiviikkona, kun joukkueet kohtaavat toisensa Lapualla. Välieriin etenee kolmella voitolla. Perjantaina pelataan Pihkalassa ja lauantaina Lapualla. Jos lisäpeleille on tarvetta, kohtaavat joukkueet toisensa maanantaina Hyvinkäällä ja ottelusarja ratkeaa viimeistään tiistaina 31.8. Lapualla. Perjantain ottelu Hyvinkäällä alkaa klo 17:30.

Kaikki K-Marketit julistautuivat tänä vuonna kiusaamisvapaiksi vyöhykkeiksi, jonne kiusatut voivat tulla turvaan kiusaajiltaan. K-kauppiaat haluavat kantaa kortensa kekoon tärkeään aiheeseen. Kiusaamisvapaa vyöhyke on turvapaikka, jossa lapsi voi olla juuri sellainen kuin on ja olla suojassa kiusaajilta. K-Marketissa on aina paikalla aikuinen, jonka puoleen kiusaamistilanteissa voi kääntyä.

Kiusaamisvapaan vyöhykkeen taustalla on K-Market Tervapadan kauppiaan Ville Kestilän päätös julistaa oma kauppansa kiusaamisvapaaksi vyöhykkeeksi. Vuosi sitten kauppias kiinnitti huomiota kauppansa ympäristössä esiintyvään vakavaan koulukiusaamiseen ja päätti, että asialle on tehtävä jotain. Rohkea kauppias julisti kauppansa kiusaamisvapaaksi vyöhykkeeksi ja haastoi myös kauppiaskollegansa mukaan.

d

Lue lisää K-Marketien Kiusaamisvapaa vyöhyke -kampanjasta

”Kauden tärkeimmät pelit pelataan nyt ja on upeaa, että alueen K-kauppiaat haluavat olla tarjoamassa tällaisen huippuottelun asiakkailleen. Yhteistyö Tahkon Leidien ja alueen K-Ryhmän kauppojen kanssa on toiminut upeasti ja olemme siitä valtavan onnellisia. Se, että K-kaupat nostavat vielä tällaisen valtavan tärkeän aiheen (kiusaaminen ja sen ehkäisy) pinnalle näin syksyllä koulujen pyrähtäessä käyntiin on mitä kunnioitettavin teko. Yksikin kiusaamistapaus on liikaa ja toivon, että tämä kampanja kannustaa niin meitä aikuisia kuin nuorempiakin puuttumaan sellaisiin tilanteisiin, joissa mahdollista kiusaamista havaitaan. ” Jukka Eronen, Tahkon Leidit

Puolivälieräottelut:

Ke 25.8. Virkiä – Tahko

Pe 27.8. Tahko – Virkiä

La 28.8. Virkiä – Tahko

Ma 30.8. Tahko – Virkiä (tarvittaessa)

Ti 31.8. Virkiä – Tahko (tarvittaessa)

Liput perjantain otteluun:

HUOM! Plussa-kortilla ilmainen sisäänpääsy!

Aikuiset: Ennakkolippu 12e, portilta 13e

Alennusryhmät (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varushenkilöt, 12-17v): Ennakkolippu 7e, Portilta 8e

Alle 12v sisään ilmaiseksi

Osta ennakkoliput täältä!

Tahkon Leidit suosittelee maskin käyttämistä ottelutapahtumassa.

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko