Senja Kaarikivi jatkaa Tahkossa!

Hyvinkään Tahko ja Senja Kaarikivi ovat solmineet jatkosopimuksen. Sopimuksen myötä Kaarikivi jatkaa kasvattajaseurassaan myös kaudella 2023. Kärkietenijänä tunnettu Senja on urallaan tuonut 57 juoksua Superpesiksessä.

Kaarikivi pelasi ensimmäisen ottelunsa Superpesiksessä juniori-ikäisenä jo kaudella 2018. Todellinen murtautuminen Leidien kokonpanoon tapahtui vuonna 2020, kun hän esiintyi kokoonpanossa 18:ssa runkosarjan ottelussa. Nyt kovakätinen koppari on vakiinnuttanut paikkansa Tahkon takakentällä ja haluaa kehittää itseään kohti huippua.

”Pelivuosia on vielä roimasti edessä ja etsin vielä sitä omaa parasta itseäni. Tahko on ollut hyvä paikka kasvaa ja kehittyä. Koen, että Tahkossa minulla on mahdollisuus ottaa se iso askel eteenpäin!”

Senja on vuosien mittaan tullut tutuksi Pihkalassa päivittäin vieraileville liikunnanystäville. Iloinen ja pirskahteleva nopsajalka jää mielellään jutulle, kun jollakulla on sanainen arkku avattavanaan.

”Ja onhan Pihkala ihan paras paikka pelata pessispalloa! Unohtamatta tietenkään Urheilupuiston huippuvakseja! Mä en Pihkalan mediaparkista luovu!”

Senja Kaarikiven kumppaniyrityksenä toimii K-Market Munckinkatu.

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2022 Hyvinkään Tahko