Jäseninfo

Tahkon jäsenmaksu

Liittymällä Tahko jäseneksi tuet Tahkon junioritoimintaa

Tahkon jäsenmaksu on alle 18-vuotiailta 20e ja yli 18-vuotiailta 40e.

Voit liittyä myös Tahkon kannatusjäseneksi maksamalla kannatusjäsenmaksun, jonka hinta on 100 euroa. Kannatusjäsenmaksujen tuotto käytetään vähävaraisten junioreiden pelaajamaksujen kattamiseen.

Toimi seuraavasti:

– Ilmoita omat tietosi (nimi, osoite, sosiaaliturvatunnus) sähköpostilla tahkory(at)hyvinkaantahko.fi

– Maksa jäsenmaksun Tahko ry:n tilille FI25 5062 0320 3219 73 (Osuuspankki).

– Laita viestikenttään teksti: Jäsenmaksu2020 alle18 tai Jäsenmaksu2020 yli18 tai Kannatusjäsenmaksu2020

– Kun maksu on maksettu, toimitamme paluupostissa seuran jäsenkortin, jolla pääset käsiksi seuran jäsenetuihin. Jäsenkortti on henkilökohtainen ja sitä esittämällä saat eri etuudet käyttöösi jäsenetuliikkeistä.

Tahkon jäsenedut 2020

Tahko Pesis Oy: Kausikortti Tahkon miesten Superpesisjoukkueen kotiotteluihin Tahkon jäsenille 120e (norm. 150e). Kausikortti käy myös pudotuspeleissä.

Tahkon Leidit: Kausikortti Tahkon naisten Superpesisjoukkueen kotiotteluihin Tahkon jäsenille 70 € (norm. 80 €). Kausikortti käy myös pudotuspeleissä. Kausikortti sisältää yhden ottelukahvin/ottelu.

Intersport: 10% alennus kaikista normaalihintaisista vaatteista ja kengistä. Alennus edellyttää jäsenkortin, pelaajakortin tai intersportin seurakortin näyttämistä. Pesäpallotuotteet erillisen seurahinnaston mukaan.

Amarillo: 10% alennus ruokatilauksista jäsen- tai kausikorttia näyttämällä.

Synsam:
-20 % alennus Synsam Lifestyle -sopimuksen kuukausimaksusta
-30 % alennus silmälaseista
-25 % alennus aurinkolaseista
-10 % alennus piilolinsseistä

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko