Siilin ja Peltonen jatkosopimuksiin!

Titta Siilin ja Ellinoora Peltonen jatkavat Tahkon Leideissä myös kaudella 2023! Molemmat pelaajat ovat Tahkon omia kasvatteja ja olivat tärkeässä roolissa Leidien joukkueessa myös kuluneella kaudella.

Vaihtajana tunnettu Siilin on urallaan pelannut 115 runkosarjaottelua Superpesiksessä ja iskenyt niissä 372 kärkilyöntiä. Menneenä kesänä Siilin sai roimasti vastuuta ykköskärjen vaihtajana. Alkava kausi on Titan kuudes Superpesiksessä.

Menneessä kaudessa Siilin oli tyytyväinen joukkueensa nousujohteiseen tekemiseen:

”Koko kausi oli nousujohteinen, eli pystyttiin loppua kohden parantamaan ja kehittämään peliä, mikä on tietysti tosi hyvä juttu. Pelin tason nostaminen tuotti tulosta ja se palkittiin pudotuspelipaikalla. Näitä kokemuksia ei ole yhtään liikaa ja näitä tarvitaan, jotta pystytään tulevaisuudessa paremmin haastamaan ja sitä kautta kaivamaan voittoja vastustajista. Arvokasta kokemusta siis taskuun, vaikka pudotuspelit jäivätkin tänä vuonna lyhyiksi osaltamme”

”Oma kauteni oli hieman erilainen viime kausiin verrattuna, sillä pelasin jokerin roolissa suurimman osan peleistä sekä ensimmäistä kertaa harjoitteluani haastoi pidempi loukkaantuminen. Hieman uutta opeteltavaa oli siis, mutta toisaalta sain enemmän roolia sisäpelissä aiempiin vuosiin verrattuna ja onnistumisia sitä kautta”

Ellinoora Peltonen tunnetaan nopeista jaloistaan jokeripuolella. Etenijäjokeri pelasi toisen täyden kautensa Superpesiksessä kaudella 2022. Urallaan Peltonen on lyönyt kaksi kunnaria ja tuonut 29 juoksua. Myös Ellis kaivaa menneeltä kaudelta positiivisia asioita mielellään esiin:

”Loppukaudesta jäi hyvä fiilis. Saatiin kehitettyä omaa peliä ja kerättyä tarvittavat pisteet pudotuspeleihin. Pudotuspeleihin pääsy oli tietysti upea juttu ailahtelevan kauden jälkeen. Ensi kautena on varmasti tasaisempaa ja laadukkaampaa suorittamista koko joukkueelta. Omiin tulevaisuuden tavoitteisiini kuuluu lyöntivalikoiman ja nopeuden kehittäminen. Haluan myös kehittyä kokoajan paremmaksi ja röyhkeämmäksi etenijäksi.”

Molemmat pelaajat kiittävät vielä Pihkalassa aktiivisesti käyvää yleisöä:

”Pesis on parasta Pihkalassa paristakin syystä: ensinnäkin Pihkala kuuluu hienoimpiin pesäpallostadioneihin, jossa voi kiertää kunniaa monesta suunnasta. Toiseksi pelejä on järjestämässä huippu taustat, jotka tarjoaa esimerkiksi erittäin hyvät pelieväät! Meillä on lisäksi mielettömiä faneja, jotka pelistä toiseen tulevat meitä kannustamaan voittoon jopa pitkälle vieraspeleihin, tunnelma on siis kohdillaan! (Vaikka lisää tietysti Pihkalaankin aina mahtuu)🙂!