Sini Mäkelä jatkaa Tahkossa!

Tahkon Leidit ja Sini Mäkelä ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen. Edelliskauden itälänsiedustaja Mäkelä tekee siis tuhojaan Tahkon etukentällä myös kaudella 2023!

Kolmatta kauttaan Hyvinkäällä aloittava Mäkelä (s. 2001) siirtyi Tahkoon kaudeksi 2021 ja teki välittömästi läpimurron Superpesiksessä. Vakuuttavat otteet Tahkon etukentällä poikivat heti valinnan naisten itälänteen ja Pihkalan katsojien sydämiin. Mäkelä tunnetaan erityisesti loistavasta pelinluvustaan ulkokentällä, jossa räjähtäviä polttoheittosuorituksia seuraa usein näyttävät tuuletukset. Porin Pesäkarhujen kasvatti on tällä kaudella muodostanut vaarallisen etukenttäduon sieppari Senni Korhosen kanssa.

Tulevan kaudelta Mäkelä vaatii itseltään tasaisempia suorituksia:

”Isoimpana tavotteena saada suarittamisee taattua laatua jotta mu pelaamise tasoo pystyy luattaa nii maanantai aamun ku lauantai iltan. Odotukset joukkueelta on että saadaa hyvä talvi ja kevät yhessä alle ja pystyttäs kesäl näyttämää pelikentilläki se kaikki mitä oikeest osataa!”

Sini Mäkelä on urallaan pelannut 74 ottelua Superpesiksessä iskien niissä 5 kunnaria ja 21 lyötyä juoksua. Tuotujen juoksujen sarake näyttää tällä hetkellä 29:ää. Kärkilyöntejä Mäkelä on kirjannut 179.

Myös seura on tyytyväinen sopimuksen syntymiseen:

”Sinin jatkosopimuksen myötä meillä on Tahkossa tulevalla kaudella erittäin kova etukenttä, joka kykenee tekemään kovia paloja Superpesiksen jokaista joukkuetta vastaan. Sinin ulkopelitaidot ovat kiistattomat. Sisäpelissä nähdään varmasti tulevina vuosina kovan työn tuloksena isoja harppauksia, sillä potentiaalia siellä on olemassa. Hienoa, että Tahkossa läpimurtonsa tehneet pelaajat haluavat jatkaa seurassa. Se kertoo meille, että Tahko on erinomainen paikka kehittyä pelaajana.” Jukka Eronen

Hyvinkää kaupunkina saa myös kehuja leveällä Porin murteella:

”Oon kotiutunu tän Hyvinkää merimaisemaa oikee kivast! Arki tääl rullaa mukavast ku kaikki mitä tarttee o kilometri säteel. Meil o myäs joukkuees iha huipputyyppejä ja pelureit joide kans tiiä et tullaa viä esittää huippupesist Pihkalas illast toisee!”

Sini Mäkelä tuulettaa Tahkon etukentällä taas tänään tiistaina, kun joukkue kohtaa Pihkalassa Lapuan Virkiän klo 18 alkaen!

d