Tahko solmi viisi uutta jatkosopimusta – “Onhan tää todella iso juttu”

Hyvinkään Tahko on solminut Petteri Alasen, Teemu Nurmion, Luka Raesmaan, Santtu Patovan ja Juha Niemen kanssa jatkosopimukset vuoteen 2026.

Jatkosopimukset tuo jatkumoa ja luottoa lähitulevaisuuteen

-Nämä sopimukset luovat pohjan Tahkon lähitulevaisuudelle. Äärimmäisen hieno asia, että pelaajat näkivät mihin suuntaan Tahko on seurana menossa ja halusivat lähteä mukaan nostamaan Tahkoa takaisin ylöspäin. Joukkueen ikärakenne tulee myös lähivuosina melko olemaan optimaalinen ja joukkueesta löytyy sisäistä nälkää saavuttaa menestystä, joukkueen manageri Antti Yli-Saunamäki kommentoi uusia sopimuksia.

Syyskuussa julkaistu uusi 1.pelinjohtaja Jarkko Pokela oli myös erittäin tyytyväinen uusiin jatkosopimuksiin.

-Onhan tämä merkittävä päivä koko Tahkon seuralle. Jos mietitään lähihistoriaa niin en muista montaa seuraa, jotka talvella julkaisee yhtenä päivänä tällaisen otoskoon jatkosopimuksia. Samassa paketissa kuitenkin julkaistiin sarjan eliittilukkari, kultaisen mailan voittaja, viiden parhaan joukossa oleva lyöjäjokeri, tulevaisuuden yksi potentiaalisimmista koppareista ja yksi vahva sarana ja ulkopelaaja omista kasvateista, niin onhan tämä todella kova juttu jolla minun mielestä Tahko sementoi itsensä omissa ja muiden silmissä seuraavien vuosien joukkueeksi, joka kamppailee ihan niistä kirkkaimmista mitaleista, Pokela kommentoi.

Petteri Alanen on tehnyt Tahkossa nousua sarjan eliittilukkareihin ja haluaa olla isossa osassa Tahkon nousua kohti sarjan kärkeä

-Mä koen, että täällä on hyvä juttu menossa ja osittain myös alkamassa. Haluan olla tosi iso palanen rakentamssa sitä juttua ja haluan rakentaa tänne sen oman tarinan kohti Suomen mestaruutta, Alanen kertoi.

Tahkon oma kasvatti Santtu Patova oli myös tyytyväinen jatkosopimukseensa.

-No pirun hyvät fiilikset, että päästiin sopimukseen. Tulevaisuus näyttää valoisalta niin mikäs täällä ollessa, Patova kommentoi.

Äärimmäisen kovan heittokäden ja huiman potentiaalin omaava Luka Raesmaa oli erittäin tyytyväinen jatkosopimukseensa.

-Ei tarvinnut kyllä pitkään miettiä. Sen verran hyvään suuntaan ollaan joukkueena ja seurana menossa, että oli itselle helppo valinta, Raesmaa totesi.

Jatkosopimukset ovat iso asia seuralle, mutta helpottaa varmasti pelaajankin stressiä tulevasta.

-Hyvät fiilikset sopparista! Hyvä, että sai tehtyä jo tässä vaiheessa jatkosopimuksen, niin saa keskittyä vain pelaamiseen. Näillä sopimuksilla saadaan pidettyä runko pidemmällä ajalla kasassa, Niemi kommentoi.

Uransa parhaan kauden viime kesänä pelanneen Nurmion jatkosopimus on iloinen uutinen varmasti myös kannattajille, mutta myös miehelle itselleen.

-Innolla noita tulevia vuosia odottaa ja mahtavaa päästä samalla porukalla tekemään pitkäjänteisesti hommia yhdessä ja tavoittelemaan menestystä, Nurmio kommentoi.

Työtä on kuitenkin vielä edessä, eikä isot jatkosopimukset takaa menestystä. Sen tietää myös manageri Yli-Saunamäki.

“Asiat eivät missään nimessä tapahdu hetkessä, vaan voittajaksi tuleminen vaatii kärsivällisyyttä ja nöyryyttä. Näiden sopimusten myötä meillä on kasassa runko, jolla on realismia palauttaa Tahko syksyyn 2026 mennessä mitalijoukkueeksi ja kestomenestyjäksi.” Yli-Saunamäki sanoi.

“Kyllä tämä tuo itselle ja varmaan tämän hetken joukkueelle paljon lisämotivaatiota, kun tiedetään, että mihin suuntaan ollaan menossa. Varmasti ollaan innokkaita ja kunnianhimoisia tämän asian kanssa, niin varmasti tuo potkua meidän kaikkien tekemiseen. Isosti olen kuitenkin kiitollinen ja ylpeä Tahkon puolesta, että tähän pystytään, niin on kyllä tosi hieno juttu seuralle, koko joukkueelle ja itse pelaajille, niin tästä on hyvä jatkaa.” Pokela summasi.