Tahkon kauden 2021 joukkue kasassa – Treeniringissä 18 pelaajaa

Hyvinkään Tahkon kausi 2021 on käynnistetty ja joukkue on nyt kasassa. Sopimuspelaajia Tahkolla on 15 ja treenirinkiin otetaan mukaan myös omat lupaavat juniorit Luka Raesmaa sekä Ville Rämet. Uusina hankintoina Tahkoon tulivat Teemu Nurmio ja Petteri Alanen. Ville Vierimaa palaa muutaman Sotkamon Urheilulukiossa vietetyn vuoden jälkeen Tahkoon. Aleksanteri Haukan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä. Haukka pelaa ensi kaudella Imatralla. Kokonaisuudessaan talvikauden treeniringissä on mukana nyt 18 nimeä.

Tahkon pelinjohtajana jatkaa Miika Rantatorikka. Hän kertoo uusien pelaajien sopivan hyvin Tahkon joukkueeseen:

“Kun mietittiin muutosta, niin käytiin läpi alueet, missä lähdetään joukkuetta kehittämään ja lopulta saatiin niihin hyvät palaset. Nurmio ja Alanen ovat pelaajina ja ihmisinä loistotyyppejä. Lisäksi ovat erittäin määrätietoisia ja tavoitteellisia, kun puhutaan suhtautumisesta urheiluun. Kokonaisuudessaan he sopivat hyvin tuohon meidän palettiin. Tärkeä asia on myös Kalle-Tapion
siirtyminen linjapelaajaksi.”

Rantatorikka pitää myös tärkeänä nostaa omia junnuja edustuksen mukaan:

“Rämet, Raesmaa ja Vierimaa ovat erinomaisia lahjakkuuksia ja nyt pääsevät oikein kunnolla työnteon makuun. Heillä on eväät kyllä tulla ihan superpesistasolle ja huippupelaajiksi. Se on meille tärkeä arvo, kun samaan aikaan tulee ulkopuolelta muutamia pelaajia, niin saadaan myös omia lahjakkuuksia nostettua edustukseen ja kehitettyä heitä eteenpäin. Loimaan Palloilijoiden kanssa jatkuu hyvin toiminut farmiyhteistyö ja lisäksi yhteistyötä tehdään myös muiden Ykköspesisseurojen kanssa. Nuorten pelaajien pelaajapolku alkaa olla Tahkossa hyvällä mallilla.”

Rantatorikka jatkaa samalla Tahkon toimitusjohtajana. Tämä kausi näytti uhkaavalta, mutta siitä selvittiin lopulta hienosti:

“Yhteenvetona voi sanoa, että pärjättiin erinomaisesti tästä erittäin haastavasta kaudesta. Ottelutapahtumat pystyttiin viemään hienosti ja vastuullisesti läpi. Taloudellisesti selvittiin kohtuullisesti, vaikka uhkakuvat olivat tosi suuret keväällä.”

“Kyllä pitää olla todella kiitollinen pelaajille, yhteistyökumppaneille, talkoolaisille ja katsojille. Kyllä tämä vallitseva tilanne on ennen kaikkea sellaista yhteisöllisyyttä lisännyt. On ollut tosi hieno nähdä tämän tapahtuvat ja olen todella kiitollinen siitä.”

Rantatorikka kertoo, että tulevaisuudessa Tahkon keskeinen teema on toiminnan kehittäminen ja laajentaminen:

“Tulevaisuutta on vaikea ennustaa ja toivotaan, että päästään normaaliin mahdollisimman pian. Ollaan toki myös kehittämässä omaa toimintaa koko ajan ja siitä on tarkoitus tulla tietoa vielä tämän vuoden puolella, että mitä Tahko haluaa olla tulevaisuudessa. Uskotaan, että pystytään palvelemaan sitten paremmin yrityskumppaneita tässä Hyvinkäällä ja lähialueilla.”

Hyvinkään Tahko pitää lokakuun omatoimijaksona ja marraskuun alussa jatketaan yhteistreeneillä.

Hyvinkään Tahko kiittää vielä kerran kaikkia tällä kaudella menossa mukana olleita! Nyt ei muuta kuin kohti tulevaa!

Tahkon sopimustilanne

 • Joosua Rättö 2021
 • Luukas Levänen 2021
 • Kristian Malikine 2021
 • Riku Hokkanen 2021
 • Jere Vikström 2021
 • Jere Harjuvaara 2021
 • Juha Korhonen 2022
 • Matias Kauppinen 2021
 • Kaapo Kalmari 2021
 • Santtu Patova 2022
 • Teemu Nikkanen 2021
 • Patrik Vartama 2021
 • Teemu Nurmio 2022
 • Petteri Alanen 2022
 • Kalle-Tapio Huusko 2021+2022

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko