Miehet

Tahkon Leidien pelinjohtoon muutoksia

Hyvinkään Tahko on vapauttanut Jussi Haapalan naisten Superpesis-joukkueen pelinjohtajan tehtävästä. Uudeksi päävastuunkantajaksi siirtyy aiemmin kakkospelinjohtajan tehtävissä toiminut Marko Ruuskanen. Ruuskanen saa avukseen pelinjohtoon organisaation sisältä Arttu Immosen. Muutos astuu voimaan heti tänään lauantaina 22.7. Joukkue on tällä hetkellä kymmenellä pisteellä sarjassa sijalla 10.

”Jussille iso kiitos panoksesta näiden kahden kauden aikana. Joukkue ei tällä hetkellä pelaa lähelläkään omaa potentiaaliaan vaan varastossa on paljon osaamista, jota se ei saa itsestään irti. Pelillinen tulos ei tässä vaiheessa kautta tyydytä ja tuloksesta on koko organisaatio vastuussa oman päivittäisen tekemisen kautta. Meille kesän tärkeimmät pelit ovat nyt käsillä ja odotan joukkueen keskittyvän täysillä hetkeen ja sulkemaan ylimääräiset häiriötekijät ajatuksistaan pois. Vastuu pelistä on vahvasti myös pelaajilla ja heidän arjen toiminnallaan. Marko tuo kaivattua positiivisuutta päivittäiseen tekemiseen, mistä joukkue voi ammentaa avaimia onnistumisiin. Nekään eivät tule kuitenkaan itsestään vaan vaativat työtä ja vastuunottoa.”

Tahko pelaa seuraavan ottelun sunnuntaina 23.7. Pihkalassa. Vastaan saapuu Joensuun Maila. Ottelu alkaa klo 17.

Lisätiedot: jukka.eronen@hyvinkaantahko.fi

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.
slogo

© 2022 Hyvinkään Tahko