Tahkon Leidit valmiina kauteen 2022

Tahkon Leidien kauden 2022 joukkue on valmis. Joukkue kokoontui ensimmäisen kerran jo menneenä viikonloppuna Hyvinkäällä aloitustestien merkeissä ja suunnittelemaan yhdessä alkavaa harjoituskautta.

Jo aiemmin julkaistujen nimien lisäksi joukkueeseen liittyvät Petra Väistölä, Emmi Hannuniemi, Vilma Mäkelä sekä Aino Lepola. Tämän lisäksi joukkueen harjoitusrinkiin siirtyvät Johanna ja Katariina Ylöstalo Janakkalan Janasta.

Lyöjäjokeri Väistölä (2v sopimus) siirtyy Tahkoon Siilinjärven Pesiksen organisaatiosta. SiiPe:n kasvatti löi edelliskaudella 34 juoksua. SiiPe:stä Tahkoon siirtyvät myös lukkari Emmi Hannuniemi (2v) sekä linjapelaaja Vilma Mäkelä (1+1). Korkeaa tolppasyöttöä viljelevä Hannuniemi on alkujaan Tyrnävän Tempauksen kasvatti. Jyväskyläläislähtöinen Mäkelä oli joukkueensa paras vaihtaja menneellä kaudella kirjauttaen 85 kärkilyöntiä.

”Tosi hyvillä mielin olen siirtymässä Tahkoon. Olin kuullut paljon hyvää organisaatiosta ja joukkueesta etukäteen niin oli melko helppo ja nopea päätös lähteä Hyvinkäälle. Kahdelta edelliseltä kaudelta on itseltä jäänyt parannettavaa ja odotankin seuraavilta kahdelta kaudelta henkilökohtaisesta kehitystä. Uskon että tämän porukan kanssa kaikki on mahdollista!”

”Avausviikonloppu jännitti etukäteen todella paljon, mutta näin jälkikäteen täytyy sanoa että se oli turhaa. Joukkue otti meidät uudet vastaan todella hyvin ja ekasta palaverista lähtien oli hyvä fiilis joukkueessa. Lauantain testipäivä oli tiukka rutistus, mutta kaikki veti sen kyllä täysiä loppuun asti.” Petra Väistölä

Myös Emmi Hannuniemi odottaa innolla uuden projektin alkamista:

”Innokkailla fiiliksillä olen tulossa Hyvinkäälle! Tahko on itselle hieno tilaisuus ja paikka kehittyä. Tulevalla kaudella tavoitteenani on kehittyä lukkarina sarjan kärkiporukan tasolle ja saada sisäpeliin tehoja lisää. Avausviikonloppuna oli hyvä tekemisen meininki ja pääsi tutustumaan porukkaan. Odotan innolla, että päästään jatkamaan yhdessä tekemistä!

Nuoresta kaartista lupaavat Aino Lepola (s. 2005), Johanna Ylöstalo (2005) ja Katariina Ylöstalo (2004) siirtyvät Superpesis-joukkueen harjoitusrinkiin.

Tahkon Leidit harjoitusrinki 2022:

Hannuniemi Emmi

Heikkilä Emma

Kaarikivi Senja

Kiljunen Iiris

Korhonen Senni

Lepola Aino

Mäkelä Sini

Mäkelä Vilma

Peltonen Ellinoora

Rantonen Eveliina

Siilin Titta

Ylöstalo Johanna

Ylöstalo Katariina

Vahvelainen Lotta

Vahvelainen Oona

Valkeejärvi Iina

Väistölä Petra

Valmennus ja huolto:

Oja-Lipasti Jouni, 1. pelinjohtaja / lajivalmentaja

Haapala Jussi, 2. pelinjohtaja / lajivalmentaja

Kytölä Svea, fysiikkavalmentaja

Nivala Juuli, fysioterapeutti

Arttu Immonen, huoltaja

Ilari Väisänen, huoltaja

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2022 Hyvinkään Tahko