Tiedote – Arttu Lindeman osti osuuden Hyvinkään Tahkon superpesisjoukkueesta

Lahtelainen artisti ja ex-tubettaja Arttu Lindeman, 24, on ostanut osuuden Hyvinkään Tahkon miesten superpesisjoukkueesta. Lindeman tulee mukaan kehittämään Tahkon toimintaa erityisesti markkinoinnin ja sosiaalisen median saralla kuluvan kauden jälkeen.

Tubettamisen lopetettuaan Arttu panostaa täysillä musiikkiin ja työstää parhaillaan kolmatta albumia. Nuoresta iästään huolimatta Arttu on musiikin saralla saavuttanut Spotifyssa jo yli 45 miljoonaa kuuntelua ja Emma Gaalassa palkittu vuoden artistina vuonna 2017.

Pesisfaniksi tunnustautuva Lindeman lähtee innoissaan mukaan Tahkon toimintaan:

”Todella magee juttu päästä messiin! Uskon, että mun vahvasta osaamisesta sosiaalisen median saralla on apua Hyvinkään Tahkolle. Ehdin kuitenkin tehdä tubevideoita 8 vuoden ajan ja siinä oppi kaikenlaista matkan varrella.”

”Tulevaisuudessa minua voi bongata Pihkalan pesäpallostadionilta! Jos en joskus jostain syystä pääse paikalle, niin satavarmasti katson sitten Ruudusta matsin!”

Tervetuloa Tahkoon Arttu!

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko