Triplajatkot!

Tahkon Leidien kauden ratkaisupelit ovat käsillä, mutta joukkueessa rakennetaan jo vahvasti tulevaa. Tahko sai kolme tärkeää jatkosopimusta, kun Lotta Vahvelainen, Netta Rummukainen ja Titta Siilin sitoutuivat jatkamaan Leideissä. 

Lotta Vahvelainen ja Titta Siilin ovat pelanneet koko uransa Hyvinkäällä. Tahkon kovaan -98 syntyneeseen ikäryhmään kuuluvat pelaajat ovat olleet mukana nostamassa joukkuetta Suomen huipulle aina maakuntasarjasta Superpesikseen asti. 

Lotta Vahvelainen (Kuva: VeikkoVee)

“Kuluva kausi on mennyt joukkueelta hyvin! Olemme pelanneet jokaisen pelin hyvällä tasolla erityisesti ulkopelissä. Tälle kaudelle olemme kehittyneet erityisesti ulkopelin yhteispelaamisessa. Lisäksi olemme pystyneet haastamaan sekä napsimaan pisteitä ja voittoja myös sarjan kärkijoukkueista.”

“Oma tavoitteeni on tulevaisuudessa saada fysiikan kautta vielä lisää lajitehokkuutta ja kehittyä vielä entistä varmemmaksi pelaajaksi. Päätös jatkosopimuksen kirjoittamisesta oli helppo. Hyvässä ilmapiirissä on kiva pelata!” 

-Lotta Vahvelainen

Titta Siilin (Kuva: VeikkoVee)

“Oikein hyvillä mielin kirjoitin nimeni jatkosopimukseen. Kun tietää, että moni tälläkin kaudella joukkueessa pelannut on jatkamassa ensi kaudellakin, päästään jatkamaan siitä mihin tällä kaudella päädytäänkään. Kuluva kausi on olosuhteidenkin puitteissa mennyt todella nopeasti. Toivotaan, että pelit jatkuvat vielä pitkälle syksyyn. Kuluva kausi on ollut varmasti joukkueen historian tasaisin tähän mennessä ja meillä on ollut hauskaa pelata yhdessä!

Joukkueen suhteen odotan, että kehitys vie tulevaisuudessa kohti mitalia ja siihen minulla on kova luotto. Henkilökohtaisesti toivon toki kehittyväni niin fysiikassa, lajipuolella kuin pelitaidoissakin vielä entisestään. 

Parasta Hyvinkäällä ovat ehdottomasti nämä ihmiset joukkueen sisällä ja ulkopuolella. Treenaamiseen täältä löytyy kaikki tarvittava ja Pihkalassa jos missä kelpaa niin pelata kuin harjoitellakin!

-Titta Siilin

Netta Rummukainen (Kuva: VeikkoVee)

Netta Rummukainen saapui Hyvinkäälle täksi kaudeksi Seinäjoelta. Superpesistä ympäri Suomen nähnyt pikakiituri on saanut vastuullisen roolin Tahkossa niin sisä- kuin ulkopelissäkin ja tulosta on syntynyt. 

“Olen päässyt Hyvinkäällä nauttimaan pelaamisesta enemmän kuin koskaan! Joukkueessamme on hyvä pöhinä ja olemme valmiita ottamaan seuraavia askeleita kohti Superpesiksen kärkeä. Leidit on yhtenäinen ja sitoutunut joukkue. Tahkossa on hyvä olla ja onnistua! Itselleni erityisen tärkeää on meidän huikea joukkuehenki ja joukkueen tiiviys. Täällä on hyvä olla niin pelaajana kuin ihmisenäkin. 

-Netta Rummukainen

Tahkon Kari Käyhkö on luonnollisesti mielissään kolmikon jatkamisesta Hyvinkäällä:

“Meille huipputärkeät sopimukset ehdottomasti! Erityisen tärkeää oli molemminpuolinen halu sopimuspuolten välillä jatkaa toimivaa yhteistyötä ja viedä toimintaa jälleen askeleen eteenpäin”

Lisää sopimusuutisia on luvassa ensi viikolla!

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko