Uutiset - Naiset Superpesis

Lähde mukaan Firmapesisturnaukseen 6.5.

Tahkon Leidit järjestää Firmapesisturnauksen perjantaina 6.5. Pihkalan pesäpallostadionilla. Taukohuoneen sankaritarinat kirjoitetaan nyt! Kootkaa joukkueenne ja lähtekää näyttämään kenen värit ovat valttia Pihkalassa! Joukkue voi koostua

Lue lisää »

Leidien kauden 2022 ottelut julki!

Naisten Superpesiksen kauden 2022 ottelut on julkaistu. Tahkon Leidit avaa pesäpallon satavuotisjuhlakauden kotiottelulla Seinäjokea vastaan sunnuntaina 15.5. Naisten Superpesiksessä pelaa alkavalla kaudella 12 joukkuetta. Uusina

Lue lisää »

Tahkon Leidit valmiina kauteen 2022

Tahkon Leidien kauden 2022 joukkue on valmis. Joukkue kokoontui ensimmäisen kerran jo menneenä viikonloppuna Hyvinkäällä aloitustestien merkeissä ja suunnittelemaan yhdessä alkavaa harjoituskautta.

Lue lisää »

Kiljunen 2v sopimukseen!

Iiris Kiljunen (s. 2003) on kirjoittanut kaksivuotisen sopimuksen Hyvinkään Tahkoon. Janakkalan Janan kasvatti teki Superpesis-debyyttinsä menneellä kaudella ja pelasi Leidien paidassa neljä ottelua lyöden ja tuoden niissä yhden juoksun. Kärkilyöntejä otteluissa kertyi yhteensä kahdeksan.

Lue lisää »

Eveliina Rantonen Tahko-paitaan!

Tahkon Leidit ja Eveliina Rantonen ovat kirjoittaneet sopimuksen tulevalle kaudelle. Sopimus sisältää myös option kaudesta 2023. Vuonna -97 syntynyt Rantonen siirtyy Hyvinkäälle Lappeenrannan Pesä Yseistä.

Lue lisää »

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2022 Hyvinkään Tahko