Pesäpallon Superpäivä Pihkalassa La 13.8.

Hyvinkään Tahko järjestää Pesäpallon Superpäivän 13.8. lauantaina. Ohjelmassa on hyväntekeväisyysottelu Keltainen Sydän sekä miesten Superpesiksen ottelu Tahkon ja Kempeleen Kirin välillä. Pihkalan pesäpallostadionille on ilmainen sisäänpääsy koko päivän ajan!

Lue lisää »

Haemme toimitusjohtajaa Tahko Pesis Oy:lle

Olisiko sinusta uudeksi Tahkon toimariksi? Tahko Pesis Oy on Hyvinkään Tahkon miesten Superpesisjoukkueen taustayhtiö. Hyvinkään Tahko on yksi suomalaisen pesäpallon perinteikkäämpiä seuroja ja nyt etsimme seuralle uutta keulakasvoa.

Lue lisää »

Kalle-Tapio Huusko 2v jatkosopimus!

Hyvinkään Tahko ja Kalle-Tapio Huusko ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen. Kaudella 2019 Tahkoon siirtynyt Huusko on noussut Hyvinkäällä Superpesiksen huippupelaajaksi ja tulevaisuudessa on haluaa johdattaa Tahkon todelliseen menestykseen.

Lue lisää »

Manse vahvempi alkulohkon päätöksessä.

Hyvinkään Tahko hävisi Manse PP:lle lukemin 2-0 (7-2, 2-1) Halli-SM -alkulohkon päätösottelussa. Lopputulos tarkoittaa sitä, että Manse jatkaa lopputurnaukseen ja Tahkon pelit loppuvat alkulohkoon. Lauantain kamppailusta muodostui lopulta jännittävä, kun toisen jakson ratkaisu nähtiin loppuhetkillä.

Lue lisää »

Imatran Pallo-Veikot – Hyvinkään Tahko

Hyvinkään Tahko voitti Imatran Pallo-Veikot maanantai-illan vierasottelussa lukemin 1-2 (7-6, 1-7, 1-1, 2-3). Kotiutuslyöntikilpailuun venyneen ottelun hahmoksi nousi Juha Niemi, joka löi kahdeksan juoksua sekä kotarin ratkaisunpinnan.

Lue lisää »

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko