Juha Korhonen 1v jatkosopimus!

Koren vuonna 1999 alkanut huikea superpesisura saa näin jatkoa. Tänä vuonna Korhonen rikkoi muun muassa maagisen sadan kunnarin rajan ensimmäisenä pelaajana miesten Superpesiksessä. Kore oli myös hyvässä vireessä syksyllä, kun Tahko pääsi välieriin ensimmäisen kerran sitten vuoden 2014.

Lue lisää »

Tahkon fanibussi 3. välierään Tampereelle!

Hyvinkään Tahko järjestää fanibussin kolmanteen välierään Tampereelle. Hyvinkään Tahkon ja Mansen välieräsarja on jännittävässä tilanteessa 1-1 ja nyt kolmas välierä pelataan lauantaina 3.9. Kaupin pesäpallostadionilla! Lähde mukaan kannustamaan Tahko voittoon!

Lue lisää »

Manse vs. Tahko välierien ennakkopaketti

Hyvinkään Tahkon pudotuspelisyksy jatkuu välieriin, kun Tahko päihitti puolivälierissä Kouvolan Pallonlyöjät voitoin 3-1. Tahko eteni mitalipeleihin ensi kertaa sitten syksyn 2014. Välierissä vastaan asettuu viime vuoden Suomen mestari Manse PP Tampereelta

Lue lisää »

Manse PP – Hyvinkään Tahko

Hyvinkään Tahko kärsi vierastappion Manselle kolmannessa välierässä lukemin 2-0 (5-3, 7-0). Ensimmäinen jakso meni harmittavasti ohi ja toisella kotijoukkue oli selvästi vahvempi

Lue lisää »

Pesäpallon Superpäivä Pihkalassa La 13.8.

Hyvinkään Tahko järjestää Pesäpallon Superpäivän 13.8. lauantaina. Ohjelmassa on hyväntekeväisyysottelu Keltainen Sydän sekä miesten Superpesiksen ottelu Tahkon ja Kempeleen Kirin välillä. Pihkalan pesäpallostadionille on ilmainen sisäänpääsy koko päivän ajan!

Lue lisää »

Haemme toimitusjohtajaa Tahko Pesis Oy:lle

Olisiko sinusta uudeksi Tahkon toimariksi? Tahko Pesis Oy on Hyvinkään Tahkon miesten Superpesisjoukkueen taustayhtiö. Hyvinkään Tahko on yksi suomalaisen pesäpallon perinteikkäämpiä seuroja ja nyt etsimme seuralle uutta keulakasvoa.

Lue lisää »

Kalle-Tapio Huusko 2v jatkosopimus!

Hyvinkään Tahko ja Kalle-Tapio Huusko ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen. Kaudella 2019 Tahkoon siirtynyt Huusko on noussut Hyvinkäällä Superpesiksen huippupelaajaksi ja tulevaisuudessa on haluaa johdattaa Tahkon todelliseen menestykseen.

Lue lisää »

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2022 Hyvinkään Tahko